H ευτυχισμένη οικογένεια του πολιτικού με τη δημοσιογράφο: Τρυφερός πατέρας για την κόρη του ο...
G-Politics

H ευτυχισμένη οικογένεια του πολιτικού με τη δημοσιογράφο: Τρυφερός πατέρας για την κόρη του ο...

Εδώ και οκτώ µήνες, η ζωή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και µέλους της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της γνωστής πολιτικής συντάκτριας Ράνιας Τζίμα έχει αλλάξει ριζικά.

Η κόρη τους, µε τον ερχοµό της τον περασµένο Αύγουστο, τους χάρισε την οικογένεια που ονειρεύονταν να αποκτήσουν. Οι αλλαγές ήταν πιο έντονες στην καθηµερινότητα του ζευγαριού, αλλά και του νεαρού πολιτικού, ο οποίος από την πρώτη στιγµή χαίρεται απόλυτα τον νέο ρόλο του ως πατέρα. Και δεν είναι ούτε ο µπαµπάς του Σαββατοκύριακου, ούτε εκείνος που γίνεται απλός παρατηρητής στο µεγάλωµα της κόρης του. Μοιράζεται τα πάντα µε τη σύζυγό του σε ό,τι αφορά την ανατροφή και το µεγάλωµα της πριγκίπισσάς τους. Ακόµα και το ποιος θα την ταΐσει ή θα την αλλάξει. Το φωτορεπορτάζ, που φιλοξενεί η Real από πρόσφατη µεσηµεριανή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριµένα στο Μοναστηράκι, αποδεικνύει περίτρανα πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει µάθει τα πάντα γύρω από τη φροντίδα ενός µωρού. Εικόνα που διαψεύδει τις εδραιωµένες αντιλήψεις που µέχρι πριν από λίγα χρόνια ήθελαν τον πατέρα θεατή στο µεγάλωµα των παιδιών. Για τον γνωστό πολιτικό οι ώρες που περνάει µε την κόρη του είναι πολύτιµες, καθώς από την ηµέρα της γέννησής της του έχει κλέψει την καρδιά. Είναι πάντα πρόθυµος να τη φροντίσει και η πιο γλυκιά ανταµοιβή του είναι το χαµόγελό της και τα γέλια της όταν είναι ευχαριστηµένη.
Σε αυτόν τον περίπατο που είχαν οι τρεις τους στο Μοναστηράκι, όταν η µικρή ξύπνησε από τον ύπνο της µέσα στο καρότσι, εκείνος µε τρυφερότητα την πήρε αγκαλιά και αφού κάθισαν για να ξαποστάσουν και να πιουν τον καφέ τους, πήρε το µπιµπερό και άρχισε να την ταΐζει, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέµµατα των περαστικών που τον είχαν αναγνωρίσει και είχαν καρφωθεί πάνω του.
Εκείνος συνέχισε να είναι αφοσιωµένος στη φροντίδα της µικρής, µε τη Ράνια Τζίµα να απολαµβάνει αυτή την τόσο όµορφη εικόνα, καθόλου ανήσυχη για το αν θα τα κατάφερνε ή όχι ο σύζυγός της. Έχει, άλλωστε, συνηθίσει αυτό το διάστηµα των οκτώ µηνών να µοιράζεται µαζί του καθετί που αφορά την κόρη τους. Με άλλα λόγια, µία ιδανική οικογένεια σε πρότυπα δυτικού τύπου, που όσο περνά ο καιρός δένεται όλο και περισσότερο, απολαµβάνοντας την ευτυχία της µακριά από τη δηµοσιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved