Με λιτότητα η γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο
G-Politics

Με λιτότητα η γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο

Τριάντα έξι χρόνια συμπληρώθηκαν χτες από την ημέρα που αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι και την έναρξη της περιόδου της Μεταπολίτευσης.


Στην γιορτή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και τις κοινωνικές προεκτάσεις της.

Η Γιορτή για την 36η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας έγινε σε ιδιαίτερα λιτό ύφος, σύμφωνα με επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, η πολιτική ηγεσία της χώρας, η ηγεσία της Ιεραρχίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και εκπρόσωποι του οικονομικού, πνευματικού και επιστημονικού κόσμου.

Στο πλαίσιο της απόφασης του Προέδρου της Δημοκρατίας να προσκαλεί πολίτες, οι οποίοι έχουν διακριθεί στον τομέα τους, φέτος παρέστη ο απόφοιτος Λυκείου με κινητικά προβλήματα Ραφαήλ Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε πρώτος στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, όπως και αριστούχοι φοιτητές και διακεκριμένοι νέοι επιστήμονες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved