Το άλλο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ
G-Politics

Το άλλο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ μπορεί να έχει το «παγωμένο» ύφος της καγκελαρίου ωστόσο δεν απέχει πολύ από μια σύζυγο και γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Σε συνέντευξή της εξήγησε ότι τα μαλλιά και τα ρούχα της τα «ορίζει» η ιδιότητα της πολιτικού. Δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με την τεχνολογία και επιλέγει το ίδιο δωμάτιο όταν ταξιδεύει.

«Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις τους διακόπτες, να λειτουργήσεις τις βρύσες και τις κουρτίνες. Όσο μεγαλώνει κανείς τόσο πιο πολύ ανησυχεί μήπως δεν μπορέσει να τα καταφέρει με όλες τις μοντέρνες εξελίξεις».

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί. Στη διάρκεια της 90λεπτης συνέντευξης το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει ακόμη ότι η σιδηρά κυρία της Γερμανίας δεν διαφέρει σε τίποτα από μια κλασική νοικοκυρά, αφού -όπως είπε- συνηθίζει να ελέγχει τα ποτήρια του κρασιού για κόκκους σκόνης πριν υποδεχτεί τους καλεσμένους της. Σε ό,τι αφορά τα social media, η Μέρκελ είπε ότι έχει λογαριασμό στο twitter, αλλά φροντίζει να «κατασκοπεύει» τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ. «Ρίχνω μια ματιά μια στο τόσο» αποκάλυψε, προσθέτοντας ακόμη ότι στο κινητό της έχει αποθηκευμένους μόλις 100 αριθμούς.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved