Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Όργια, πόρνες και... εξώγαμα
G-Politics

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Όργια, πόρνες και... εξώγαμα

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ φέρνει στο φως μια απόρρητη έκθεση του FBI. Σε αυτή υπάρχουν «μαρτυρίες» για όργια με πόρνες και... εξώγαμα. Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα πλήγμα στην εικόνα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ανατρέπει τα όσα ξέραμε ως τώρα για εκείνον.

Στην έκθεση αυτή, υπάρχουν έγγραφα τα οποία αναφέρουν ότι είχε τουλάχιστον ένα νόθο παιδί και εξωσυζυγικές σχέσεις, με πιο γνωστή ερωμένη του την διάσημη τραγουδίστρια και πολιτική ακτιβίστρια Τζοάν Μπαέζ.

«Μάθαμε τον Φεβρουάριο του 1968, από ένα πολύ υπεύθυνο άτομο του Λος Άντζελες, που ήταν σε θέση να το μάθει, ότι ο Κινγκ είχε μια παράνομη ερωτική σχέση με τη σύζυγο ενός εξέχοντος οδοντίατρου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας από το 1962. Πιστεύει Ο Κινγκ απέκτησε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από αυτή τη γυναίκα, καθώς ο σύζυγός της φέρεται να είναι στείρος. Το παιδί μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τον Κινγκ και ο Κινγκ συμβάλλει στην υποστήριξη αυτού του παιδιού. Τηλεφωνεί σε αυτή τη γυναίκα κάθε Τετάρτη και τη συναντά συχνά, σε διάφορες πόλεις, σε ολόκληρη τη χώρα».

Ένα τμήμα της έκθεσης με τίτλο «Προσωπική Συμπεριφορά του Κινγκ» ξεκινάει: «Με κονδύλια που είχε λάβει από το Ίδρυμα Ford, ο Κινγκ πραγματοποίησε το πρώτο από τα δύο εργαστήρια, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, τον Φεβρουάριο του 1968, για να εκπαιδεύσει τους νέγρους υπουργούς στην αστική ηγεσία.Ένας εκ των νέγρων υπουργών εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ποτό, την πορνεία και την ομοφυλοφιλία που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης. Αρκετές νέες και λευκές πόρνες εστάλησαν από την περιοχή του Μαϊάμι. Μία ολονυκτία με σεξουαλικά όργια πραγματοποιήθηκε με αυτές τις πόρνες και με μερικούς από τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στη συνάντηση».

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα μεγάλο τραπέζι στην εκδήλωση ήταν γεμάτο με ουίσκι και ότι «δυο νέγρες πόρνες πληρώθηκαν 50,00 δολάρια για να κάνουν μια σεξι εμφάνιση για την ψυχαγωγία των επισκεπτών».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved