Κοσιώνη-Μπακογιάννης: Βαφτίζουν τον γιο τους. Και το όνομα αυτού…
G-Politics

Κοσιώνη-Μπακογιάννης: Βαφτίζουν τον γιο τους. Και το όνομα αυτού…

Το καλοκαίρι θα βαφτίσουν τον γιο τους η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Και το όνομα αυτού; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, θα είναι Δήμος και μόνο τυχαία δεν είναι η συγκεκριμένη επιλογή. Πίσω από το όνομα κρύβονται συναισθήματα και μια πολύ τρυφερή ιστορία. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους και απόλυτα δικαιολογημένη αδυναμία που είχε ο Κώστας Μπακογιάννης στον αδικοχαμένο πατέρα του, Παύλο.

Οι καλοί φίλοι του αξέχαστου δημοσιογράφου και πολιτικού, ακόμα και μετά τον θάνατό του, ήταν στο πλευρό της οικογένειας, και κυρίως των παιδιών. Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή του Παύλου Μπακογιάννη και επιστήθιος φίλος του ονομάζεται Δήμος. Ο Κώστας έχει πολύ καλή σχέση μαζί του, τον εκτιμά και τον θεωρεί πραγματικά δικό του άνθρωπο. Ετσι πήρε την απόφαση να δώσουν στο μωρό τους το όνομα του, ως ελάχιστη ανταπόδοση όσων τους έχει προσφέρει τόσα χρόνια.

Νονές του μικρού Δήμου θα είναι η αδερφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη, και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο στο Καρπενήσι. Κάποιες από τις λεπτομέρειες της βάφτισης έχουν αρχίσει ήδη να τακτοποιούνται, ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved