Προφητεία σοκ από τον Γέροντα Παϊσιο: «Επιστρέφει με κόμμα ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ»
G-Politics

Προφητεία σοκ από τον Γέροντα Παϊσιο: «Επιστρέφει με κόμμα ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ»

Λίγο προτού φύγει από τη ζωή ο Γέροντας είχε δώσει μια συγκλονιστική προφητεία για την χώρας μας λέγοντας πως εκείνος που θα τη σώσει από τα δεινά και τις συμφορές θα είναι ο τέως βασιλιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, αναφερόμενος στο πολιτικά αδιέξοδο που θα οδηγούσε η οικονομική κρίση, ο Αγιορείτης μοναχός, είχε πει πως τη λύση θα έδινε η δημιουργία ενός νέου κόμματος από τον τέως βασιλιά.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ τρέφει βαθιά αγάπη στην Ελλάδα, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου του στο να διατηρεί κοντινή επαφή με τον ελληνικό λαό. Πριν από κάποιο διάστημα κάποιοι θεώρησαν πως η προφητεία του Άγιου Παϊσίου θα πάρει σάρκα και οστά και αυτό γιατί ακούστηκε πως ο γιος του τέως βασιλιά ο Νικόλαος είναι, έτοιμος να προχωρήσει στην ίδρυση ενός βασιλικού κόμματος.

Όπως, ακούστηκε, επιθυμία του Νικόλαου ήταν αν ίδρυε κόμμα να συμμετείχαν σε αυτό νέοι άνθρωποι, έχοντας παράλληλα τη στήριξη ισχυρών επιχειρηματιών που βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια του. Οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο από την απόφαση του Νικόλαου και της συζύγου του Τατιάνας Μπλάτνικ να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα μας, με εκείνον όταν ερωτάται να εξομολογείται πως τον ενδιαφέρει το καλό της Ελλάδας.
Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved