O JFK πελάτης της «βασίλισσας του σεξ»
G-Politics

O JFK πελάτης της «βασίλισσας του σεξ»

Στο μακρύ πελατολόγιο της διαβόητης «βασίλισσας του σεξ» και ιδιοκτήτριας οίκων ανοχής στη Γαλλία Μαντάμ Κλοντ περιλαμβάνονταν και ο JFK,

ο οποίος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της espresso, αναζητούσε στα πρόσωπα των κοριτσιών της τα χαρακτηριστικά της συζύγου του.

Όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας Γουίλιαμ Στάντιεμ μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ζήτησε πρώτη φορά τις υπηρεσίες της στη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του στο Παρίσι με τη σύζυγο του το 1961, ενώ έκτοτε έγινε σταθερός πελάτης της.

Δεδομένου ότι τα κορίτσια της Μαντάμ Κλοντ δεν ήταν απλές πόρνες, αλλά, όπως η ίδια έλεγε, «κύκνοι» καλών γαλλικών οικογενειών, με μυαλό, γοητεία και σεξαπίλ, ο νεοεκλεγείς τότε πλανητάρχης της ζήτησε να περάσει μια βραδιά με την ηθοποιό Ανούκ Αϊμέ.

Ψηλή, μελαχρινή, μυστηριώδης και με αέρα μεγάλης σταρ, θεωρούνταν σωσίας της Τζάκι Κένεντι, όμως είχε και κάτι που έλειπε από την τότε πρώτη κυρία των ΗΠΑ: το σεξαπίλ.

Η σέξι ηθοποιός απέρριψε, ωστόσο, την πρόταση του, όμως η Μαντάμ Κλοντ, που δεν απογοήτευε ποτέ τους πελάτες της, είχε για εκείνον το τέλειο κορίτσι. Μια γυναίκα που έμοιαζε εκπληκτικά στην Τζάκι. Ο Τζον Κένεντι είχε μόλις μισή ώρα διαθέσιμη για το ραντεβού με τη σωσία της γυναίκας του, καθώς έπρεπε να γυρίσει στο ξενοδοχείο του και να ετοιμαστεί για τον βραδινό χορό.

Οπως έμαθε εκ των υστέρων η Μαντάμ Κλοντ, ο πρόεδρος ήθελε ουσιαστικά να ζήσει μια προσομοίωση του σεξ με τη γυναίκα του με την οποία δεν είχε σεξουαλικές επαφές. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να παραπονεθεί ακόμα και στο άγνωστο μοντέλο ότι η σύζυγος του ενδιαφερόταν περισσότερο για τη μόδα παρά για το σεξ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved