Σίμος Κεδίκογλου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένουν με τη σύζυγό του Ελισάβετ Κατσαμάκη
G-Politics

Σίμος Κεδίκογλου: Αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένουν με τη σύζυγό του Ελισάβετ Κατσαμάκη

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!», δηλώνει ο Σίμος Κεδίκογλου, αποκαλύπτοντας ότι με τη σύζυγό του Ελισάβετ Κατσαμάκη πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

«Η σύζυγός μου είναι στην αρχή του τέταρτου μήνα. Περιμένουμε αγοράκι. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη!». Ο γάμος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύ κλο στις 28 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Εύβοια. «Η Ελισάβετ είναι η γυναίκα της ζωής μου και επιθυμώ σύντομα να κάνουμε οικογένεια», είχε δηλώσει ο ίδιος στην Realnews λίγο πριν δει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Ο έρωτάς τους μετρά περίπου έξι μήνες. Η αρχική γνωριμία τους, ωστόσο, είχε γίνει το 2007 σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Η 20χρονη τότε Ελισάβετ έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Η έλξη υπήρχε, όχι όμως και οι κατάλληλες συνθήκες, καθώς εκείνη ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο εξωτερικό, προκειμένου να ακολουθήσει τους επαγγελματικούς στόχους της. Μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας, η Κρητικιά καλλονή ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη φωτογραφία. Τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την πρώτη ατομική της έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πορτρέτα και φιγούρες φωτός» υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Βραζιλίας. Σε αυτή την εκδήλωση καλεσμένος ήταν και ο Σίμος Κεδίκογλου και η φλόγα της πρώτης γνωριμίας δεν άργησε να αναζωπυρωθεί. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Αμέσως μετά τον γάμο, το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Σκύρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved