Με Πούτιν και Ροχανί θα συναντηθεί ο Ερντογάν μετά το ευρωπαϊκό «χαστούκι»
G-Politics

Με Πούτιν και Ροχανί θα συναντηθεί ο Ερντογάν μετά το ευρωπαϊκό «χαστούκι»

Οι πρόεδροι της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν θα πραγματοποιήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ιράν την τρίτη τριμερή σύνοδο κορυφής τους για τη Συρία, μετέδωσε σήμερα 27 Αυγούστου η τουρκική κρατική τηλεόραση, λίγο μετά την πρόσφατη ευρωπαϊκή άρνηση διεξαγωγής τετραμερούς συνόδου κορυφής για τη Συρία με τη συμμετοχή των ηγετών της Τουρκίας, Γαλλίας, Γερμανίας και της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη που είχε εξαγγείλει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ίδια ημέρα.

«Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ιράν για συνομιλίες σχετικά με τη Συρία και θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής με τη Ρωσία και το Ιράν», μετέδωσε η TRT.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται τη στιγμή που μια επίθεση του συριακού καθεστώτος εναντίον της επαρχίας Ιντλίμπ, τελευταίου προπυργίου των ανταρτών στη Συρία, μοιάζει επικείμενη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved