«Βόμβα» Θεοδωρικάκου για πρόωρες εκλογές: Πότε θα γίνουν
G-Politics

«Βόμβα» Θεοδωρικάκου για πρόωρες εκλογές: Πότε θα γίνουν

Πρόωρες εκλογές | Τάκης Θεοδωρικάκος | Ειδήσεις: Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, «θα ήθελε να φτάσει ως τον Οκτώβριο του 2019 αλλά δεν θα μπορέσει» εκφράζει την Τετάρτη (12/12/2018) ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θεωρεί ανοικτό το ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Το πιθανότερο σενάριο είναι οι πολλαπλές εκλογές τον Μάιο», αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «News 24/7».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ΝΔ ζητά εκλογές χθες γιατί όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερα για την πατρίδα μας» και προσθέτει: «Πολύ καλά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε εκλογές νωρίς γιατί απέδειξε πόσο κρίσιμη ήταν η πολιτική αλλαγή για το καλό του τόπου. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να μειώσει την έκταση της ήττας του για να διασφαλίσει το ρόλο του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν κάνει εκλογές πριν τις ευρωεκλογές θα συντριβεί και μετά θα αντιμετωπίσει δεύτερη κρίση πάνω στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Αυτό δεν το αντέχει άρα δεν βλέπω εκλογές νωρίτερα».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved