Κώστας Μπακογιάννης: «Με τα παιδιά  δεν είμαστε μόνο γονείς, αλλά και παρεάκι, φιλαράκια»
G-Politics

Κώστας Μπακογιάννης: «Με τα παιδιά δεν είμαστε μόνο γονείς, αλλά και παρεάκι, φιλαράκια»

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του μίλησε για τη Σία Κοσιώνη και τα παιδιά του αλλά αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του πόλη.

Η Σία και τα παιδιά δεν σου παραπονιούνται που δεν έχεις πολύ χρόνο γι’αυτούς; «Ξεκλέβω στιγμές. Το οφείλω στην οικογένεια μου το ότι είμαι εδώ, γιατί με στηρίζουν απεριόριστα. Από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. Και μου δίνουν πάρα πολλή δύναμη και ενέργεια. Όχι μόνο με την κατανόηση τους, αλλά και με τη συμπαράσταση τους. Αισθάνομαι ότι είμαστε σύμμαχοι σ’ αυτή την προσπάθεια. Με τα παιδιά δεν είμαστε μόνο γονείς, αλλά και παρεάκι. Είμαστε φιλαράκια». Ακούει διαρκώς απ’ όλους για την οικογένεια του και για την οικογενειοκρατία αλλά η απάντηση του είναι αφοπλιστική: «Τα σκουπίδια στον Δήμο Καρπενησίου δεν τα μάζεψε η μάνα μου και τα έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν τα έκανε ο παππούς μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ενδεχομένως αυτοί να τα έκαναν πάρα πολύ καλύτερα από μένα, αλλά εγώ είμαι εκεί και κρίνομαι από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου», δήλωσε στο περιοδικό people.

Ποια είναι η αγαπημένη του γωνιά στην πόλη; «Την περασμένη Κυριακή βγήκαμε βόλτα οικογενειακά στον Εθνικό Κήπο. Ήταν πάρα πολύ όμορφο, γιατί ξυπνάει πολύ ωραίες μνήμες, επειδή πήγαινα κι εγώ μικρός. Και αφού περπατήσαμε όλοι μαζί, μετά φάγαμε κάπου γύρω, στο Παγκράτι. Είναι μια πάρα πολύ ωραία συνήθεια αυτή τις Κυριακές. Γιατί ανακαλύπτεις ξανά πόσο ωραία είναι αυτή η πόλη. Ισχύει για την Αθήνα αυτό που μου είπε κάποιος: ότι είναι μια πόλη με την οποία είμαστε ερωτευμένοι ακόμη κι αν δεν μας αρέσει», λέει. Θυμώνει, όμως, και γίνεται αυστηρός όταν στην πολιτική του ενασχόληση εμπλέκουν την οικογένεια του. «Με ενοχλεί πολύ. Αν έχεις να κάνεις κριτική, κάν' την σε μένα. Στο κάτω-κάτω, εγώ έχω επιλέξει να εκτεθώ δημόσια. Με ενοχλούν πάρα πολύ το ψέμα και η κακοήθεια Άλλωστε, εγώ πρώτος δεν έχω προσποιηθεί ποτέ ότι είμαι τέλειος. Είμαι άνθρωπος. Με τα σωστά μου και τα λάθη μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved