Ολοταχώς στην εκκλησία! Ο Μάριος Γεωργιάδης και η σύντροφός του Ρία Τσούµα παντρεύονται
G-Politics

Ολοταχώς στην εκκλησία! Ο Μάριος Γεωργιάδης και η σύντροφός του Ρία Τσούµα παντρεύονται

Mπορεί ο Μάριος Γεωργιάδης να φόρεσε βέρα στο αριστερό τον περασµένο Αύγουστο, µετά τον αρραβώνα µε τη σύντροφό του, Ρία Τσούµα, όµως, σύµφωνα µε πληροφορίες, οι δυο τους δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την επιχειρηµατία να συνοδεύει τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων µετά την ολοκλήρωση του 4ου Οικονοµικού Φόρουµ, που διεξήχθη πριν από λίγες ηµέρες στους ∆ελφούς, σε µια από τις σπάνιες δηµόσιες εµφανίσεις τους. Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάµο και ένας από τους ανθρώπους εµπιστοσύνης του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος τον αγαπάει σαν γιο του.

Πηγές της Realnews από τον κύκλο συνεργατών του 42χρονου βουλευτή, αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού ∆ηµοκρατικού Κόµµατος και Θ’ αντιπροέδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου, αναφέρουν πως, παρότι προτεραιότητά του αυτή τη στιγµή είναι ο πολιτικός ρόλος του, αυτό δεν σηµαίνει πως έχει πατήσει «pause» σε ό,τι αφορά τις χαρές της προσωπικής του ζωής. Ετσι, ενώ κάποιοι υποστήριζαν πως ο γάµος µε την αγαπηµένη του θα γίνει µετά τις εκλογές, καλά πληροφορηµένες πηγές αναφέρουν πως ο 42χρονος βουλευτής, ως άνθρωπος των εκπλήξεων, δεν αποκλείεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µέσα στο καλοκαίρι.

Ο Μάριος Γεωργιάδης και η 27χρονη σύντροφός του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Ελαία, που αναλαµβάνει µελέτες διακόσµησης και σχεδιασµού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα τον Αύγουστο του 2017 στην Τήνο, ενώ η σχέση τους µετρά περισσότερο από έναν χρόνο.

Τον περασµένο Αύγουστο, µάλιστα, επισκέφθηκαν και πάλι για διακοπές το νησί της Τήνου, όπου ο Μάριος Γεωργιάδης έκανε ροµαντική πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάµος για τον νεαρό πολιτικό, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάµο, της Αναστασίας-Μαρίνας και του Στέλιου-Βασίλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved