Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τώρα και συγγραφέας!
G-Politics

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης τώρα και συγγραφέας!

Αποτέλεσμα της αγάπης του για τα παιδιά και τον αθλητισμό είναι το βιβλίο που ετοιμάζει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης.

Πρόκειται για ένα παραμύθι για παιδιά με τίτλο «Παίξε μπάλα».

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά στο «Secret» για το νέο του εγχείρημα. «Η έμπνευση μου είναι τα παιδιά μου και είναι κάποιες εμπειρίες ζωής που έχω γράψει, θέλω να μεταδώσω στα παιδιά που θα το διαβάσουν με ποιους τρόπους θα καταφέρουν μέσα από συνεργασίες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να έχουν ένα υγιές μέλλον», αναφέρει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος τονίζει ότι το βιβλίο αυτό «απευθύνεται στα παιδιά, με τα οποία έχω τρέλα. Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε πάνω από τα παιδιά και να τους μεταφέρουμε ό,τι είναι πιο υγιές, ώστε να συνεχίσουν τη ζωή με υγιείς συνεργασίες. Ως ομάδα του 2004, έχουμε μότο το: "Βάζουμε το εμείς πάνω από το εγώ"».


Τα παιδιά για τον πρώην ποδοσφαιριστή είναι πηγή έμπνευσης και έτσι έβαλε τα δυνατά του και έγραψε αυτό το παραμύθι, που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Διάπλους.

Το παραμύθι έχει στοιχεία αυτοβιογραφίας και εξηγεί πώς ξεκίνησε η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη του αγάπη.

Σκοπός του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι να μυήσει τα παιδιά στον χώρο εν γένει του αθλητισμού. Η εικονογράφηση είναι ελκυστική και τα μηνύματα ουσιαστικά και πολύτιμα: πειθαρχία, επιμονή, διαχείριση και διάχυση αποτελεσμάτων στην κοινωνία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved