Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δήμητρας Λιάνη για το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δήμητρας Λιάνη για το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Μιλώντας για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αποκάλυψε τη πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε μαζί του, τη νύχτα που «έφυγε» από τη ζωή.


«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός… δεν μπορούσα να το χωνέψω. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ. Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό να το μονολογώ.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει. Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα», είπε.