Εκλογές 2019: Ο Zeraw των Vegas κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές και ήδη τον φωνάζουν... Δήμαρχο!
G-Politics

Εκλογές 2019: Ο Zeraw των Vegas κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές και ήδη τον φωνάζουν... Δήμαρχο!

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο τραγουδιστής των Vegas, Zeraw, κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου!

Η επιλογή του μόνο τυχαία δεν ήταν...

Ο ίδιος αποτελεί μουσικό ίνδαλμα, με χιλιάδες θαυμαστές που λατρεύουν το συγκρότημα και τον ακολουθούν στα social media.

Δημοφιλής, ταλαντούχος, έξω καρδιά άνθρωπος που σίγουρα έχει να δώσει πολλά.

Ο Zeraw λοιπόν, μίλησε στο gossip-tv.gr για τα σχέδιά του αλλά και για την απόφασή του αυτή να κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Πώς πήρες την απόφαση να κατέβεις στις εκλογές;

Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που λένε πως αν κάτι πιστεύεις ότι δεν πάει σωστά, κάντο εσύ. Και είπα λοιπόν ότι θα μπω μέσα σε αυτό το πράγμα, να συνεισφέρω κι εγώ σε ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για την πόλη μας, μέσα από το δημοτικό συμβούλιο.

Ποιος σου έκανε την πρόταση;

Την πρόταση μου την έκανε ο Παύλος Γερουλάνος και δέχτηκα με χαρά γιατί είναι κάτι το οποίο το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό και μάλλον έτυχε η συγκυρία, η κατάλληλη στιγμή.

Έχεις ασχοληθεί και στο παρελθόν με κάτι αντίστοιχο; Εκτός από πρόεδρος του 15 μελούς στο σχολείο βέβαια, όπως έχεις δηλώσει στο παρελθόν.

Μέχρι εκεί ήταν η ανάμειξή μου με τα πολιτική δρώμενα και δεν είναι κάτι το οποίο επιδιώκω. Δεν ξέρω κάτι για το μέλλον βέβαια. Προς το παρόν δεν είναι στις βλέψεις μου να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά θέλω όμως να κάνω πράγματα που θα βοηθούν τον κοινωνικό μας περίγυρο και πιστεύω ότι μπορώ να τα πετύχω μέσα από το δημοτικό συμβούλιο και να καταφέρουμε να κερδίσουμε έστω και λίγα πράγματα.

Το γεγονός ότι είσαι πολύ δημοφιλής στα social media θα σε βοηθήσει;

Μακάρι. Μέχρι στιγμής εισπράττω πολλή αγάπη και υποστήριξη στα social μου, αλλά εντάξει, τα social δεν είναι και κοινωνία. Η κοινωνία είναι πολύ μεγαλύτερη και εύχομαι ο κόσμος να μου δώσει την ευκαιρία να προσφέρω.

Ο κόσμος τι σου λέει όταν σε συναντά στο δρόμο ή στα μηνύματα που σου στέλνει;

Αυτοί το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα, με φωνάζουν Δήμαρχο.

Έχεις σκεφτεί μήπως όλο αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο; Έχουμε δει στο παρελθόν επωνύμους να κατεβαίνουν στις εκλογές και να λαμβάνουν αρνητικά σχόλια.

Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, διευκρινίζω σε όσους με ρωτάνε και λέω «παιδιά δεν είμαι πολιτικός. Δεν θα ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά».

Δεν θα τα παρατούσες ποτέ δηλαδή για να γίνεις πολιτικός;

Όχι, όχι. Η μουσική είναι το επάγγελμά μου και είναι αυτό που μου αρέσει και με γεμίζει. Τώρα αν μετά από κάποια χρόνια αλλάξω γνώμη, αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ, δεν το γνωρίζω. Ξέρω μόνο το σήμερα και το τώρα. Το να είσαι δημοτικός σύμβουλος είναι κάτι που μπορεί και θα έπρεπε να κάνει οποιοσδήποτε θεωρεί πως κάποια πράγματα στην πόλη του δεν γίνονται και θα έπρεπε να γίνουν.

Οι δικοί σου τι σου λένε; Οι φίλοι σου και η οικογένεια;

Οι δικοί μου άνθρωποι γενικά με υποστηρίζουν σε ό,τι αποφάσεις έχω πάρει και γενικά σε ό,τι κι αν έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν πάντα δίπλα μου και με υποστηρίζουν. Ξέρω καλύτερα από όλους τι είναι καλύτερο για εμένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved