Εκλογές 2019: Δείξιμος: Ο ρόλος του ως υποψήφιος και  οι αποκαλύψεις για Ρόκκο-Ρουβά (Exclusive)
G-Politics

Εκλογές 2019: Δείξιμος: Ο ρόλος του ως υποψήφιος και οι αποκαλύψεις για Ρόκκο-Ρουβά (Exclusive)

Δημοτικές Εκλογές 2019: O Άκης Δείξιμος θέτει ξανά υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.

O γνωστός τραγουδοποιός κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου και μας μίλησε γι' αυτήν του την απόφαση, τον τρόπο με τον οποίο πιστεύει ότι θα συνεισφέρει με την επανεκλογή του, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στους καχύποπτους που θα σπεύσουν να πουν ότι οι τραγουδιστές δεν έχουν θέση στους Δήμους.

Τη φετινή σεζόν ο Άκης συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μια συνεργασία που αγκάλιασε το κοινό. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνεργασία τους και αποκάλυψε πώς είναι οι δύο τραγουδιστές, όταν σβήνουν τα φώτα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καθενός και ποιος είναι πιο «παιχνιδιάρης» από τους δύο;

Άκη είσαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου για ακόμη μια φορά. Σου αρέσει αυτός ο ρόλος και είπες να το κάνεις ξανά;

Μου αρέσει η πόλη μου πάρα πολύ και την αγαπώ. Δεν έχω μείνει ποτέ αλλού, μένω μόνιμα στο Μοσχάτο και δεν το αλλάζω. Είναι μια όμορφη πόλη και οι οικογένειες μπορούν να ζήσουν όμορφα και ανθρώπινα στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, γι’ αυτό ακριβώς θέτω για δεύτερη φορά τον εαυτό μου υποψήφιο. Πιστεύω ότι έχω να δώσω αρκετά, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό με το οποίο ασχολείται.

Πολλοί ίσως πουν «τι δουλειά έχουν οι τραγουδιστές στους Δήμους»! Εσύ πώς απαντάς σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις;

Τι δουλειά έχουν οι γιατροί στους Δήμους ή οι δικηγόροι; Δουλειά έχει ο καθένας, ο οποίος θεωρεί και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει και να κάνει κάτι για τον Δήμο και την πόλη του. Εγώ επειδή πέρα από τραγουδιστής είμαι και δημιουργός, θεωρώ ότι θα καταφέρω να προσφέρω δημιουργικά πράγματα, όπως κάνω στην κανονική μου δουλειά.

Πώς έχεις δράσει ως Δημοτικός Σύμβουλος την προηγούμενη τετραετία και πώς θεωρείς ότι θα συμβάλλεις στη βελτίωση του Δήμου σου;

Είμαι υπεύθυνος των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οπότε έχω συμβάλλει σε αυτόν τον τομέα. Έχω οργανώσει όμορφες εκδηλώσεις και πιστεύω ότι πήγα ένα βήμα πιο μπροστά αυτόν τον τομέα. Είναι σημαντικό οι Δήμοι να αποβάλλουν την παλιά νοοτροπία όσον αφορά στις εκδηλώσεις, να υπάρχουν όλες οι ηλικίες και περισσότεροι νέοι, και αυτό θεωρώ ότι το κατάφερα.

Φέτος γιατί ο κόσμος θα πρέπει να σε στηρίξει;

Επειδή έρχονται ιστορικά χρόνια για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, ειδικά με το έργο της παραλίας, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να δώσει νέα πνοή και να συνεισφέρω στο να επισκέπτονται άνθρωποι από άλλες περιοχές τον Δήμο μου.

Θα άφηνες τη μουσική για μια πολιτική καριέρα αποκλειστικά;

Τη μουσική δεν θα την άφηνα με τίποτα. Είναι ο λόγος ύπαρξής μου, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να εγκαταλείψω γιατί έχω γεννηθεί! Από τη στιγμή, όμως, που μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα και να προσφέρω και σε άλλους τομείς πολύ απλά θα το κάνω!

Την φετινή σεζόν συνεργάστηκες με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο. Πώς ήταν;

Η συνεργασία με τον Σάκη ήταν άψογη! Συνεργαστήκαμε δυόμιση μήνες στη Θεσσαλονίκη κι άλλους κι άλλους τρεις μήνες στο Estate στην Αθήνα, όπου κάναμε ένα υπέροχο πάρτυ με τον κόσμο να μας αγκαλιάζει.

Ποιος είναι πιο «τρελός» από τους δύο;

Τον Σάκη δεν θα τον χαρακτήριζα «τρελό». Πιο παιχνιδιάρης είναι ο Στέλιος Ρόκκος. Ο Σάκης είναι γενικά σοβαρός, εξαιρετικός επαγγελματίας και ίσως από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα ποτέ.

Τι κάνει δηλαδή ο Ρόκκος που τον καθιστά παιχνιδιάρη;

Του αρέσει να πειράζει, του αρέσει να κάνει χαβαλέ πολύ και είναι σε αυτό το mood συνεχώς!

Ο Σάκης Ρουβάς πώς είναι όταν σβήνουν τα φώτα;

Το πιο απλό παιδί. Είναι ένα άτομο με το οποίο μπορείς να συζητήσεις άνετα μαζί του. Καταλαβαίνει τους συνεργάτες του και συζητά μαζί τους προβληματισμούς. Είναι πολύ καλό παιδί!

Καλλιτεχνικά τι έχουμε να περιμένουμε από εσένα;

Νέα πράγματα και νέος ρόλους. Έχω αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση στο θεατρικό έργο «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Τάσο Χαλκιά, την Ελένη Καρακάση και πολλούς ακόμη σπουδαίους ηθοποιούς, ενώ στην περιοδεία που θα γίνει θα συμμετέχω κι εγώ ως ηθοποιός. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα και είναι μεγάλη πρόκληση. Θέλω να το ζήσω πάρα πολύ και νιώθω πολύ ανανεωμένος κάνοντας κάτι τέτοιο.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved