Εκλογές 2019: Ο NiVo είναι υπoψήφιος - Η συμβουλή της συζύγου του και οι προσδοκίες του (Exclusive)
G-Politics

Εκλογές 2019: Ο NiVo είναι υπoψήφιος - Η συμβουλή της συζύγου του και οι προσδοκίες του (Exclusive)

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Νίκος Βουρλιώτης αποφάσισε να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια για τον Δήμο της Αγίας Βαρβάρας και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την απόφαση αυτή.

Ο δημοφιλής rapper, o οποίος έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην ελληνική μουσική βιομηχανία και έχει δει τα τραγούδια του να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των charts όλα αυτά τα χρόνια, πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί και στην πολιτική σκηνή, μέσα από τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου.

Ο Νίκος, λοιπόν, θέτει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αγίας Βαρβάρας και μας μίλησε αποκλειστικά για τον τρόπο με τον οποίο θα δράσει αν οι πολίτες του χαρίσουν τις ψήφους τους.

Ακόμη, ανέφερε αν ο χώρος της πολιτικής ήταν κάτι που τον ενδιέφερε ανέκαθεν και είχε στο μυαλό του, ενώ παράλληλα εξήγησε πώς μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες στην πόλη του.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, εκτός από καλλιτέχνης και πλέον υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος έχει δυο ακόμη ρόλους, εκείνους του πατέρα και του συζύγου, καθώς είναι παντρεμένος με την Όλγα Καρπαθάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κορούλα, την Δέσποινα. Ο ίδιος, ερωτηθείς πώς αντέδρασε η σύζυγός του στην απόφασή του να πάρει μέρος στις Δημοτικές Εκλογές, μας εξομολογήθηκε πώς το εξέλαβε εκείνη, αναφέροντας και τη συμβουλή που του έδωσε.

Πώς αποφάσισες να κατέβεις στις Δημοτικές εκλογές;

Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Η συγκυρία είχε να κάνει με τον υποψήφιο δήμαρχο, τον Λάμπρο Μίχο, ο οποίος εκτός από φίλος υπήρξε και ο πλέον επιτυχημένος Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ από την Αγία Βαρβάρα. Επιστρέφει να «σώσει» τον δήμο μετά από σχεδόν δέκα χρόνια παρακμής. Ο Λάμπρος μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με θέλει μαζί του. Δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Αγαπώ την Αγία Βαρβάρα, την πόλη που μεγάλωσα και έζησα και πιστεύω στον Λάμπρο, οπότε αν ήταν να ασχοληθώ ποτέ, αυτή θα ήταν η κατάλληλη ώρα.


Ο χώρος τη τοπικής αυτοδιοίκησης σε ενδιέφερε πάντα ή τώρα προέκυψε;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιέφερε να ασχοληθώ προσωπικά, δεν το επιδίωξα ποτέ, αν και είχα προτάσεις στο παρελθόν. Με ενδιαφέρει η πόλη μου όμως και με ενδιαφέρουν οι νέοι της Αγίας Βαρβάρας. Έχω υπάρξει ένας από αυτούς και αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες τις οποίες βιώνουν.

Σε περίπτωση που εκλεγείς θα κάνεις "ρήμες" στα συμβούλια;

Ε ναι, όπως ένας φαρμακοποιός, ας πούμε, κολλάει τα κουπόνια στα βιβλιάρια όταν είναι στα συμβούλια, ή ένας καφετζής φτιάχνει τους καφέδες.

Όταν το ανακοίνωσες στην Όλγα πώς το εξέλαβε;

Γνωρίζει ότι το σκέφτηκα σοβαρά, το συζήτησα μαζί της και με στηρίζει στην απόφασή μου.

Σου έδωσε κάποια συμβουλή;

Να το σκεφτώ σοβαρά.


Αν εκλεγείς πώς σκοπεύεις να δράσεις;

Ωφέλιμα. Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ο πολιτισμός. Με ενδιαφέρει να επενδύσω πάνω στη διάθεση τις ιδέες και και τα ταλέντα που έχουν οι νέοι άνθρωποι. Έχω συγκεκριμένες ιδέες οι οποίες πιστεύω πως με τη βοήθεια του Λάμπρου θα υλοποιηθούν.

Αν από την άλλη δεν εκλεγείς πώς θα το πάρεις;

Δεν κάνω προεκλογική καμπάνια, ούτε βγήκα να μοιράσω φυλλάδια και κάρτες μου (για να μη λερώσω την ήδη βρώμικη και ταλαιπωρημένη πόλη), οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Έχω ανακοινώσει απλά και λιτά μέσα από τα μέσα ότι αποφάσισα να συμμετέχω και ότι εκλεγώ δεν εκλεγώ, θα δουλέψω και θα προσφέρω στην Αγία Βαρβάρα.

"Ελλάδα συγγνώμη" λέει μια μεγάλη σου επιτυχία, απευθυνόμενη στους πολιτικούς της χώρας προσπαθώντας να τους αφυπνίσει. Πιστεύεις με την εκλογή σου στα τοπικά θα μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιες συνθήκες;

Αν δεν το πίστευα, δεν θα συμμετείχα. Οι μικρές αλλαγές είναι εκείνες οι οποίες φέρνουν τις μεγάλες. Όταν κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να πετύχουμε.



Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved