Ο δαίμων του… ψηφοδελτίου «έσκασε» πάνω στον Γεωργούλη
G-Politics

Ο δαίμων του… ψηφοδελτίου «έσκασε» πάνω στον Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης χρόνια τώρα έχει δείξει ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή και τα κοινά.

Δραστηριοποιήθηκε κιόλας στις Δημοτικές Εκλογές στο παρελθόν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στην πατρίδα του τη Λάρισα. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει τη «μάχη» του για μια θέση στην Ευρωβουλή με ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λάθος έχει γίνει όμως στο ευρωψηφοδέλτιο;

Στα τυπωμένα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τον αναφέρουν ως Αλέξανδρο και όχι ως Αλέξη, όπως τον ξέρει όλος ο κόσμος.

Ο ηθοποιός -ύστερα από αυτή τη με­γάλη παράλειψη στο ψηφοδέλτιο- αναγκάζεται να... ξανασυστηθεί, μια και αρκετοί ψηφοφόροι διαβά­ζοντας «Αλέξανδρος Γεωργούλης» παθαίνουν μπλακάουτ και δεν ξέ­ρουν αν πρόκειται για τον ηθοποιό ή κάποιον που έχει το ίδιο επίθετο με εκείνον!

Φανταστείτε κάποιον να πρέπει να αποφασίσει σε λίγα δευ­τερόλεπτα μέσα στο παραβάν ποιον θέλει να σταυρώσει και να... γκουκλάρει εκείνη την ώρα για να δει για ποιον Γεωργούλη πρόκειται.

Όπως αναφέρει η espresso, ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι αρκετά προ­βληματισμένος με αυτή την παρά­λειψη στο ψηφοδέλτιο! Πάντως σε άλλους συνυποψήφι­ους δεν έχει γίνει αυτή η παράλειψη Τον Γεωργούλη όμως τον... ξέ­χασαν και έτσι ο δαίμων του τυπο­γραφείου ή ο δαίμων του ψηφοδελ­τίου (όποιος κι αν φταίει) «έσκασε» στον Γεωργούλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved