Εκλογές 2019: Ο Σωκράτης του POL μίλησε για την υποψηφιότητά του, τα σχόλια και τα όνειρά του (vid)
G-Politics

Εκλογές 2019: Ο Σωκράτης του POL μίλησε για την υποψηφιότητά του, τα σχόλια και τα όνειρά του (vid)

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το Power of love 1. 

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος του reality, ο Σωκράτης δέχτηκε πρόταση για να κατέβει υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές και την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, καθώς έχει όνειρα για τον δήμο που μεγάλωσε.

Το gossip-tv.gr, τον συνάντησε λίγες μέρες πριν τις εκλογές και εκείνος μίλησε για όλα. Για την απόφασή του ν' ασχοληθεί με την πολιτική, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί με αυτή του την απόφαση, τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και τη στήριξη της οικογένειάς του.

Πώς πήρες την απόφαση να κατέβεις υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;

«Μου έγινε μια πρόταση από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου. Μου άρεσε το προφίλ του καθώς είναι ένας τίμιος άνθρωπος, οικογενειάρχης και οι απόψεις του ταυτίζονται με τις δικές μου και όλα αυτά σε συνδυασμό με την αγάπη μου για την δήμο και τη θέλησή μου να προσθέσω το δικό μου λιθαράκι ώστε να βελτιώσω τον τόπο που ζω και έχω μεγαλώσει».

Στο παρελθόν σού είχε γίνει πρόταση;

«Όχι, αυτή ήταν η πρώτη φορά».

Το σκέφτηκες αρκετά για να πεις το «ναι»;
«Το σκέφτηκα γιατί πλέον σκέφτομαι και τις αντιδράσεις από κάθε απόφαση που θα λάβω. Όπως ξέρουμε, ζούμε σε μια εποχή ανθρωποφαγίας και ήξερα ότι με αυτή μου την απόφαση θ’ ακούσω και αρνητικά σχόλια. Οπότε το σκέφτηκα διπλά. Έλαβα υπόψη μου το προφίλ του υποψηφίου και ήξερα ότι δεν θα εκτεθώ αύριο με τις κινήσεις του και άκουσα το ένστικτό μου, παράκουσα τις συμβουλές της μητέρας μου, η οποία δεν ήθελε να μπω σε έναν τέτοιο χώρο και αποφάσισα να το κάνω».

Την οικογένειά σου την συμβουλεύεσαι;

«Θα συζητήσω κάποιες σοβαρές κινήσεις με τη μητέρα μου, όμως θα κάνω του κεφαλιού μου.»

Για το Power of Love την είχες συμβουλευτεί;

«Της είχα πει ότι θα δήλωνα συμμετοχή για το Survivor, αλλά στην πορεία της είπα ότι με κάλεσαν για το Power of love. Δεν είχα πολύ χρόνο να το σκεφτώ, της είπα ότι δέχτηκα και μου είπε «καλή επιτυχία»».

Γιατί να σε ψηφίσει κάποιος;

«Γιατί; Γιατί είμαι ένας νέος που δεν είμαι πολιτικοποιημένος. Δεν είμαι εκπρόσωπος του κεφαλαίου, ούτε είμαι άνθρωπος που κρύβομαι και δεν εκφράζω τη γνώμη μου. Η ειλικρίνειά μου, οι αρχές μου -πράγματα που είδε ο κόσμος από τη συμμετοχή μου στο reality- η θέλησή μου να βοηθήσω είναι πράγματα που με χαρακτηρίζουν».

Η πολιτική είναι κάτι που σε ενδιαφέρει γενικότερα;

«Είναι κάτι που βαθιά μέσα μου μ’ ενδιαφέρει. Θα ήθελα ν’ ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά αυτό είναι και κάτι στο οποίο ο κόσμος θα σε ωθήσει να το κάνεις. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή υποψηφιότητας, αλλά από εκεί και πέρα ο κόσμος αποφασίζει αν κάνει ή αν δεν κάνει, του δίνει τη δύναμη ή δεν του δίνει. Θα ήθελα ν’ ασχοληθώ γιατί πιστεύω ότι έχω όλα τα χαρακτηριστικά. Δεν είμαι πολιτικός, όμως, έχω την ειλικρίνεια, την ευθύτητα, την ορθή σκέψη να συμμετάσχω τίμια σε έναν τέτοιο θεσμό».

Θεωρείς ότι οι πολιτικοί είναι ειλικρινείς; Με την ειλικρίνεια που λες ότι σε διέπει θεωρείς πώς μπορείς να σταθείς στον χώρο της πολιτικής;

«Θεωρώ ότι για τους περισσότερους νέους, αλλά και για μένα, η πολιτική έχει πεθάνει. Η πολιτική και οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει. Γι’ αυτό το λόγο, θεωρώ πως πρέπει ν’ αρχίσουν να συμμετέχουν και άνθρωποι εκτός πολιτικού χώρου γιατί όπως βλέπουμε, οι πολιτικοί δεν έχουν οδηγήσει τη χώρα μας στα καλύτερα αποτελέσματα. Σίγουρα, η πολιτική και η ειλικρίνεια είναι έννοιες αντίθετες.»

Τι vibes λαμβάνεις από τον κόσμο που συναντάς;

«Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θετικός όταν με βλέπει. Μπορεί να κοιτάζουν το φυλλάδιό μου και ν’ αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός και εκεί κάπου έχω αρχίσει εγώ και επεμβαίνω. Τους περιπαίζω λίγο, γιατί κάποιοι δεν με θυμούνται».

Είδα το φυλλάδιό σου και μου έκανε εντύπωση που στο βιογραφικό σου δεν αναφέρεις κάτι για τη συμμετοχή σου στο Power of love. Και το αναφέρω καθώς το παιχνίδι ήταν που σου έδωσε την αναγνωσιμότητα και τώρα κατεβαίνεις στις εκλογές…

«Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στο παιχνίδι δεν είναι κάτι σαν βιογραφικό, έτσι ώστε να το αναφέρω ως αξίωμα. Έχω αναφέρει για τις σπουδές μου, για την αγάπη μου στον εθελοντισμό, για την αιμοδοσία που συμμετέχω, για την αγάπη μου για τα ζώα. Τώρα για τη συμμετοχή μου στο reality ναι μεν με γνώρισε ο κόσμος μέσα από αυτό, αλλά δεν το έχω και σαν αξίωμα».

Θυμάμαι ότι όταν είχες μπει στο παιχνίδι δεν είχες δυνατά social media και αυτό ήταν κάτι που «έχτισες» μέσα από την πορεία σου στο παιχνίδι

«Δεν είχα καν Instagram, είχα μόνο facebook και οι φίλοι μου ήταν άνθρωποι που γνώριζα. Δεν είμαι άνθρωπος που τρελαίνεται για τα social media. Δεν ανεβάζω κάθε δυο μέρες φωτογραφία, ούτε θ’ ανεβάσω φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη δείχνοντας τους κοιλιακούς μου. Είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι, δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κοιλιακούς λόγω του προεκλογικού αγώνα (γέλια) αλλά πάντα φρόντιζα να διατηρώ καλή τη φυσική μου κατάσταση. Ευτυχώς το παιχνίδι μού έδωσε τη δυνατότητα να χτίσω ισχυρά social media τα οποία δεν αξιοποιώ τόσο καλά όσο οι υπόλοιποι, αλλά σίγουρα τα social media σου δίνουν ένα αβαντάζ στο θέμα της προβολής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved