Εκλογές 2019: Εσκενάζη: Όσα είπε για την υποψηφιότητά της και τη συμβουλή του πατέρα της (photos)
G-Politics

Εκλογές 2019: Εσκενάζη: Όσα είπε για την υποψηφιότητά της και τη συμβουλή του πατέρα της (photos)

Η Σάρα Εσκενάζη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, λίγες μέρες πριν τις εκλογές όπου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αμαρουσίου. 

Αθλήτρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor 1, η Σάρα Εσκενάζη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση ν' ασχοληθεί με τα Κοινά και αποκάλυψε εάν θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και τη συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της, Αλμπέρτο Εσκενάζη, όταν θέλησε να συζητήσει μαζί του την πρόταση που της έγινε από τον Γιώργο Καραμέρο.

Ανακοίνωσες την υποψηφιότητά σου στις δημοτικές εκλογές μέσα από το Instagram. Περίμενες ότι θα σου γίνει μια τέτοια πρόταση;

«Έχω υποσχεθεί στους followers μου ότι πάντα θα είναι οι πρώτοι που θα μαθαίνουν κάθε τι που έχω σκοπό να κάνω... Και το τήρησα και αυτή τη φορά».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι»;

«Η επιθυμία μου να προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να αλλάξουμε το Μαρούσι ως προς το καλύτερο, με μια πιο νεανική νότα ανάπτυξης και έξω από τα καθιερωμένα κλισέ».

Σου είχε γίνει αντίστοιχη πρόταση στο παρελθόν;

«Ναι, αλλά ήταν η εποχή που σπούδαζα εκείνο το διάστημα και είχα και τον αθλητισμό παράλληλα με την εργασία μου και ένιωθα ότι δεν θα υπάρχει χρόνος για ουσιαστική συμμετοχή και ευγενικά λοιπόν αρνήθηκα, γνωρίζοντας πόσο τιμητική είναι κάθε τέτοια πρόταση».

Γιατί θεωρείς πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κατέβεις υποψήφια;

«Δεν θεωρώ πως υπάρχει κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε... Απλά, κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα για ό,τι σε απασχολεί ή θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξεις... Και αυτό το πρώτο βήμα μπορεί να γίνει οποία στιγμή το επιλέξει κανείς».

Τα κοινά ήταν κάτι που σε ενδιέφεραν ή προέκυψε τώρα και θέλησες να το δοκιμάσεις;

«Όχι, διότι θεωρούσα ότι δεν γνώριζα πολλά από πολιτική ή θέματα αυτοδιοίκησης, όμως κατάλαβα ότι για να μάθεις, πρέπει να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς καθημερινά και με αυτή την πρόταση του κυρίου Γιώργου Καραμέρου ένιωσα πως ναι, είναι η στιγμή να δω από πρώτο χέρι πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι».

Γιατί να σε ψηφίσει κάποιος;

«Δεν ξέρω με τι κριτήρια ψηφίζει ο καθένας από εμάς ώστε να παραθέσω αντίστοιχα πλεονεκτήματα. Αυτό που ξέρω και ακούω, πάντως από τον κόσμο γύρω μου είναι ότι εμπιστεύονται τον χαρακτήρα μου και την ειλικρίνειά μου και θεωρώ πως αυτά είναι μεγάλα παράσημα για έναν νέο υποψήφιο».

Εάν εκλεγείς, με ποιον τομέα θα ήθελες ν’ ασχοληθείς;

«Δεν έχω κάποια προτίμηση και δεν γνωρίζω αν θα μου ζητηθεί καν να βοηθήσω σε κάποιο τομέα συγκεκριμένα, αυτό που ξέρω είναι ότι αν εκλεγεί τελικά ο συνδυασμός μας σίγουρα όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για το Μαρούσι».

Όταν σου έγινε η πρόταση με ποιον το συζήτησες;

«Μου αρέσει να ακούω πολλές γνώμες πριν πάρω την τελική απόφαση μου για κάτι. Συνήθως ζητάω την γνώμη της οικογένειας μου, των φίλων μου και των συνεργατών μου. Κάπως έτσι έγινε και τώρα».

Η θητεία στο Survivor
Σε αυτή σου την απόφαση έπαιξε ρόλο η συμμετοχή σου στο Survivor το ότι σε έμαθε ο κόσμος;

«Ο κόσμος μας έμαθε και μας γνώρισε μέσα από αυτό το παιχνίδι και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μας παρακολουθούσε καθημερινά με αποτέλεσμα, σίγουρα να έχει εικόνα για τον χαρακτήρα μου αλλά και για άλλα στοιχεία της προσωπικότητας μου, από όσα θα έχει δει για άλλους υποψηφίους και σίγουρα θα μπορούσα να πω ότι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα είδος "πλεονεκτήματος" έναντι άλλων υποψηφίων, το ότι δηλαδή μας γνωρίζει περισσότερο».

Το παιχνίδι πώς σε βοήθησε στην μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία;

«Η αναγνωρισιμότητα πάντα βοηθάει στο να επικοινωνήσεις κάτι πιο εύκολα και φυσικά να σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, ευτυχώς εγώ κατάφερα να κάνω αρκετά επαγγελματικά βήματα εξέλιξης μέσα από αυτό και γι’ αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στο κόσμο που με την αγάπη του μας το πρόσφερε απλόχερα».

Εάν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα ξαναπήγαινες στο Survivor;

«Το πιο εύκολο «ΝΑΙ» που έχω πει στη ζωή μου, φυσικά ήταν και θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία».

Είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέφει στον στίβο μάχης. Εσύ θα το έκανες, πρόταση σου έγινε;

«Ένα κομμάτι μου σίγουρα θα ήθελε πάρα πολύ να το ξαναζήσει, αλλά πιστεύω πως θα υπερτερούσε η λογική και το ότι αυτό που εγώ έζησα με τα υπόλοιπα παιδιά την πρώτη μας φορά εκεί...σε όσα παιχνίδια επιβίωσης και να συμμετέχω πλέον...δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτό το πρώτο συναίσθημα. Όσο για το αν έγινε πρόταση...επειδή γίνονται συχνά πολλές και διάφορες προτάσεις για διάφορα προγράμματα. θεωρώ ευγενικό και επαγγελματικό να αναφέρομαι μόνο σε προτάσεις που έχουν υλοποιηθεί ή έχω αποδεχτεί».

Κάποιοι πρώην συμπαίκτες σου πήγαν στο Nomads. Πώς σου φάνηκε αυτή τους η απόφαση;

«Επειδή ήδη έχω μιλήσει μαζί τους πάει καιρός εξάλλου που τελείωσε και γύρισαν τα παιδιά αποδείχτηκε ότι όλα πήγαν καλά το διασκέδασαν αλλά και γύρισαν πίσω υγιέστατοι όλοι τους».

Όταν αποφάσισες ν’ ασχοληθείς με την υποκριτική φοβήθηκες την σύγκριση;

«Όχι, διότι ποτέ μου και σε κανένα θέμα δεν μου άρεσε η σύγκριση με άλλους ανθρώπους ή με το καθετί που κάνω. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και διαγράφει την δική του πορεία και είτε μεγάλη είτε μικρότερη την σέβομαι την θαυμάζω και την επικροτώ αν γνωρίζω ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε γι' αυτή».

Το επίθετό σου σε έχει βοηθήσει ή σου έχει κλείσει πόρτες;

«Το όνομα του κάθε γονέα από μόνο του δεν ανοίγει, ούτε κλείνει καμία πόρτα. Η στήριξη των γονιών όμως, ναι, σίγουρα αποτελεί θεμέλιο για το κάθε παιδί στην πορεία της ζωής του και χαίρομαι για τους γονείς που έχω διότι μας στήριξαν και είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα της ζωής μας».

Συμβουλεύεσαι τον πατέρα σου στις επαγγελματικές σου επιλογές;

«Ναι, φυσικά και θέλω τη γνώμη του διότι η εμπειρία του στο θέατρο και την τηλεόραση είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου, δεν θα άκουγα την γνώμη του όμως, για μια φωτογραφία που θέλω να κάνω post και αυτό διότι όποια και να του δείξω θα μου πει: “ Σαρίκα μου είσαι υπέροχη σε αυτή την φωτογραφία” και αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ, πιστέψτε με ακόμα και τις θολές (γέλια)».

Επαγγελματικά τι ετοιμάζεις; Σε βρίσκουμε να κάνεις πρόβες. «Ξεκινάμε σύντομα την περιοδεία μας σε όλη την Ελλάδα με τον “Πλούτο” του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά και παράλληλα το “Εκείνος και Εκείνος” μια μουσικοθεατρική κωμωδία του Μουρσέλα με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη και τον Κώστα Μπίγαλη».

Η προσωπική σου ζωή δεν είναι γνωστή. Θες να δημιουργήσεις οικογένεια;

«Φυσικά και θέλω κάποια στιγμή απλά δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, αν και αυτά τα πράγματα δεν τα προετοιμάζεις. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι αν είναι να συμβεί κάτι, θα το μάθετε».

Πώς ονειρεύεσαι τον εαυτό σε πέντε χρόνια από τώρα;

«Δεν κάνω τόσο μακρινές προβλέψεις, δεν έχω τέτοιο χάρισμα... Θέλω όμως να κάνω μια ευχή, όχι μόνο για εμένα αλλά και για εσένα αλλά και για όλους τους ανθρώπους να είμαστε όλοι γέροι και δυνατοί και όσο περισσότερο ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί μπορούμε και να βρεθούμε πάλι σε 5 χρόνια και να δούμε πως όλα πήγαν υπέροχα για όλους μας! Κλείνοντας θέλω να σε ευχαριστήσω επίσης γι' αυτή τη συνέντευξη και την αγάπη τόσο της δικής σου όσο και του gossip.gr. Να είστε καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved