Εκλογές 2019: Η Τζένη Διαγούπη στο gossip-tv.gr: «Μακάρι να υπάρχουν γυναίκες σε καίριες θέσεις»
G-Politics

Εκλογές 2019: Η Τζένη Διαγούπη στο gossip-tv.gr: «Μακάρι να υπάρχουν γυναίκες σε καίριες θέσεις»

Δημοτικές εκλογές 2019: Δημιουργική, ταλαντούχα και πάντα έτοιμη να προσφέρει με χαμόγελο και ανιδιοτέλεια!

Αυτή είναι η Τζένη Διαγούπη, η οποία για πρώτη φορά πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στην πρόταση που της έγινε να θέσει υποψηφιότητα στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Είπε το «ναι» στην πρόταση που της έγινε να θέσει υποψηφιότητα στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά;

«Δεν πήρα μόνη μου την απόφαση, ένας πολύ καλός μου φίλος, με τον οποίο ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό, που εμπλέκεται με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια στο Παλαιό Φάληρο, μου ζήτησε να κατέβω υποψήφια με τον συνδυασμό «Πρώτα το Φάληρο» και με την τωρινή αντιδήμαρχο Παλαιού Φάληρου, την Βίκυ Ανδρικοπούλου που θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Δηλαδή το έκανα από φιλική παρότρυνση, δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου»


Είχες ξαναδεχτεί πρόταση κατά το παρελθόν;

«Ναι, αρκετές και από κόμματα για εθνικές εκλογές. Αλλά δεν είχα ασχοληθεί και τώρα απλά τα παιδιά θεώρησαν ότι επειδή έχω μια δραστηριότητα…»

Θωρηθείς ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είσαι αναγνωρίσιμη;

«Κοιτά, εγώ σε αυτή τη περιοχή μένω 44 χρόνια, δηλαδή εδώ γεννήθηκα. Δεν είναι ένας τόπος που δεν ξέρω τι του συμβαίνει και τι προβλήματα έχει. Οπότε έτσι κι αλλιώς δεν κάνω κάτι το οποίο δεν ζω. Από όταν γεννήθηκα μένω στο Παλαιό Φάληρο και όλοι εδώ γνωρίζουν και ποια είμαι. Δεν με ξέρουν επειδή έχω βγει στην τηλεόραση, με ξέρουν από τη γειτονιά που ζω»

Ο κόσμος που σε συναντά τι σου λέει;

«Ό, τι μου έλεγε και πριν απλά τώρα μου λένε ότι θα με ψηφίσουν»

Αρνητικά σχόλια έχεις δεχτεί;

«Κοίτα να δεις, δεν έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό μου αλλά για κάποιους προσωπικούς φίλους που αποφάσισαν να το εκθέσουν στα κοινωνικά δίκτυα, δέχτηκα αρνητικά σχόλια. Γράφουν δηλαδή τη γνώμη τους στις αναρτήσεις μας»


Πιστεύεις ότι μια γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο μπορεί να νιώσει ασφάλεια;

«Πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα καλύτερα από τους άντρες σε όλους τους τομείς και μακάρι να υπάρχουν γυναίκες σε καίριες θέσεις μπας και συμβεί κάτι. Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι σαν ένα σπίτι που θέλει νοικοκυροσύνη. Γιατί υπάρχει πολύ βρώμα και πολλά πράγματα δεν γίνονται σωστά. Αναφέρομαι δηλαδή σε δήμους με προβλήματα. Σκουπίδια, άστεγοι, αδέσποτα ζώα. Εμείς εδώ βέβαια δεν είμαστε σε αυτή τη κατάσταση αλλά σε άλλους Δήμους υπάρχει πρόβλημα. Δεν συντηρείται γιατί τα λεφτά πάνε αλλού. Δεν υπάρχουν δρόμοι, τα σχολεία είναι όλα άβαφτα»

Ποιο είναι το μότο σου για την 26 Μαΐου;

«Όλα είναι δρόμος. Αυτό γενικά είναι το μότο της ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved