Exit Polls 2019: Νέα διαρροή - Το δεύτερο «κύμα» για τα αποτελέσματα εκλογών 2019
G-Politics

Exit Polls 2019: Νέα διαρροή - Το δεύτερο «κύμα» για τα αποτελέσματα εκλογών 2019

Exit poll 2019 - Exit polls 2019: Οι έρευνες κοινής γνώμης έξω από τα εκλογικά κέντρα, έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν ένα τοπίο για τον νικητή αυτών των εκλογών - Όπως φαίνεται από όλα τα κύματα των EXIT POLLS φαίνεται να έχει κλειδώσει η πρωτιά και έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει και η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων- Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr  υπήρξε μεγάλη συμμετοχή σε δύο βασικά κύματα, ένα νωρίς το πρωί κι ένα στις 13:00. 

Όπως είχε επισημάνει το Newsbomb.gr νωρίτερα, τα επιτελεία των κομμάτων δίνουν εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα, που όμως δείχνουν μια τάση που έχει παγιωθεί για τη διαφορά των δυο κομμάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε πώς τα δεδομένα είναι προφανώς ανατρέψιμα, ενώ οι μετρήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πιο κόμμα καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, αλλά και το ποια από τα λεγόμενα «μικρά κόμματα» πρόκειται να μπουν στην Ευρωβουλή. Και εδώ θα έχουμε εκπλήξεις.

Αλλάζουν όλα και έρχονται τα πάνω κάτω αφού φαίνεται να παίρνουν ισχυρό προβάδισμα και νέα κόμματα που στις προηγούμενες εκλογές ήταν εκτός.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved