Εκλογές 2019: Η καταπληκτική ζωή της κυρίας Τζιτζικώστα στο πλευρό του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας
G-Politics

Εκλογές 2019: Η καταπληκτική ζωή της κυρίας Τζιτζικώστα στο πλευρό του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας

Αν υπάρχει ένας πολιτικός καριέρας που έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει σήμερα, μία ημέρα μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, αυτός είναι σίγουρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει για την περιφέρεια Μακεδονίας που διεκδικούσε, το απίστευτο ποσοστό του 62%.

Οι Μακεδόνες ψήφισαν… δαγκωτό τον ίδιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θα συνεχίσει τη θητεία του. Άραγε, ισχύει στην περίπτωσή του ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται πάντα μια δυναμική και πολύ έξυπνη γυναίκα;

Όντως, ισχύει αφού η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του και του έχει χαρίσει ό,τι πάντα ονειρευόταν, δηλαδή μία όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια, είναι πράγματι μια πολύ δυναμική γυναίκα που μπορεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, όμως στέκεται πάντα στο πλευρό του ως βράχος ακλόνητος.

Πρόκειται για την Ελεάννα Βλάχου, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, η οποία πορεύεται μαζί του στα δύσκολα και φυσικά στις χαρές. Είναι σαν μία ενωμένη και δυνατή γροθιά που ζει ευτυχισμένα στη Νύμφη του Θερμαϊκού απολαμβάνοντας όλα όσα μαζί έχουν «χτίσει» τα τελευταία χρόνια.

Η εντυπωσιακή Ελεάννα Βλάχου, για όσους δεν τη γνωρίζουν, έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία ενώ λόγω του καλλίγραμμου κορμιού της έκανε και κάποια δειλά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, τον οποίο, όμως, εγκατέλειψε νωρίς.

Θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη καθώς διαθέτει τρία καφέ γνωστής αλυσίδας ενώ από μικρή είχε σχέση με το λιανικό εμπόριο αφού οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων.

Ιστορία αγάπης

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος από πολύ νεαρή ηλικία ήταν ένας από τους πολλά υποσχόμενους πολιτικούς της νέας γενιάς μιας και προέρχεται από πολιτικό «τζάκι» -ο πατέρας του Γιώργος Τζιτζικώστας, υπήρξε υφυπουργός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και υπουργός Μακεδονίας - Θράκης επί κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- ήταν περιζήτητος εργένης. Εκείνος όμως έψαχνε τη μία και μοναδική γυναίκα που θα μπορούσε να σηκώσει στους ώμους της ό,τι θα ήθελε εκείνος να μοιραστεί μαζί της.

Έκανε παρέα με την Ελεάννα με την οποία γνωρίστηκε τυχαία μέσω κοινών φίλων, όμως αρχικά η σχέση τους κινήθηκε σε καθαρά φιλικό επίπεδο. Μέχρι που οι δυο τους διαπίστωσαν πως ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και συνειδητοποίησαν πως ήθελαν να μοιραστούν για πάντα τις ζωές τους.

Το ζευγάρι έδωσε happy end στη σχέση του με τον μυστικό του γάμο στη γραφική Πορταριά του Πηλίου όπου παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2013 παρουσία μόλις 50 ατόμων. Ήταν επιθυμία και των δύο αυτή τη στιγμή τους να τη μοιραστούν μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και γι’ αυτό έστειλαν την πρόσκληση του γάμου τους μόλις ένα 24ωρο πριν με SMS στα κινητά των καλεσμένων τους προκειμένου να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Μυστικός γάμος
Το ζευγάρι ήθελε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να μη διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Από τότε είναι μαζί, απολαμβάνουν την ευτυχία τους και δείχνουν το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Οικογενειακή θαλπωρή

Πριν από περίπου τρία χρόνια ήρθε στη ζωή τους ο διάδοχος, ο Γιώργος Τζιτζικώστας ο νεότερος, ο οποίος μάλιστα μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά του ενώ πριν από περίπου έξι μήνες υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους.

Η Ελεάνα Βλάχου πλέον έχει πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα καθώς πρέπει να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στις επιχειρηματικές της υποχρεώσεις και τη μητρότητα, στηρίζοντας συγχρόνως σε κάθε του βήμα και τον σύζυγό της για τον οποίο αποτελεί τον πιο καλό συμβουλάτορα και τον πιο έμπιστο άνθρωπό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved