Στις 25 Νοεμβρίου το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη
G-Politics

Στις 25 Νοεμβρίου το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Η ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη θα γίνει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb στις 25 Νοεμβρίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στον Βήμα 99,5 , δήλωσε ότι η δημιουργία νέου κόμματος είναι θέμα μερικών εβδομάδων και ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει «μέχρι τον προϋπολογισμό».

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι δεν είχε στοιχεία που να δείχνουν την οικονομική κρίση που θα ακολουθούσε όταν ήταν στην κυβέρνηση η ΝΔ. Στο σχετικό ερώτημα για το εάν και εκείνη γνώριζε τους κινδύνους που αντιμετώπιζε η ελληνική οικονομία, η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι «εγώ δεν είχα τέτοια αίσθηση, δεν είχα τέτοια στοιχεία».

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι χρειάζεται να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες» στις ΔΕΚΟ «με όποιο κόστος», ενώ όσον αφορά το πως θα τονωθεί η αγορά και θα επέλθει ανάπτυξη, η ανεξάρτητη βουλευτής πρότεινε την αξιοποίηση των εργαλείων που διαθέτει η χώρα, δηλαδή των προγραμμάτων ΤΕΜΠΕ, ΕΣΠΑ και των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Αναφερόμενη στην ηγεσία της ΝΔ, άφησε αιχμές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορείς από τη μία μεριά να λες ότι θα μηδενίσεις το έλλειμμα και από την άλλη να παρουσιάζεις λάθος σχεδιάγραμμα». «Έφτασε η ώρα, ο κόσμος να απαιτήσει την αλήθεια» από τους πολιτικούς, συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.

www.newsbomb.gr/politiki/story/mesa-sto-noembri-to-komma-tis-ntoras-mpakogianni

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved