Ο Αλέξης Τσίπρας στην DPG DIGITAL MEDIA και το CNN Greece
G-Politics

Ο Αλέξης Τσίπρας στην DPG DIGITAL MEDIA και το CNN Greece

Στα γραφεία της DPG Digital Media βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/6/2019) ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο CNN Greece, η οποία θα προβληθεί στις 4 το μεσημέρι.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς και οι Τάκης Τριαντόπουλος (Group C.E.O) και Παναγιώτης Μπόμης (Group C.O.O. / C.E.O. DPG Digital Media).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ολιγόλεπτη κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και στη συνέχεια ξενάγησε τον κ. Τσίπρα στους χώρους του ενιαίου Newsroom της DPG DIGITAL MEDIA, όπου συνομίλησε με στελέχη και δημοσιογράφους και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων.

Ο Πρωθυπουργός, ύστερα από περίπου δέκα λεπτά ξενάγησης στο χώρο, κατευθύνθηκε στο studio του CNN Greece, ευχόμενος στους εργαζόμενους καλή επιτυχία στο έργο τους. Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο CNN GREECE θα μεταδοθεί σήμερα, Σάββατο (22/06/2019), στις 16:00. Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην DPG DIGITAL MEDIA:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved