Και όμως!Ο Γεωργούλης ξεκίνησε δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο και έχουμε τις αποδείξεις! (video+photos)
G-Politics

Και όμως!Ο Γεωργούλης ξεκίνησε δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο και έχουμε τις αποδείξεις! (video+photos)

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, σήκωσε... μανίκια και άρχισε τη δουλειά! 

Ο ηθοποιός ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο άκουσε ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί από καχύποπτους πολίτες που πίστευαν πως δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τόσο σημαντικής θέσης όπως είναι αυτή του Ευρωβουλευτή, όχι μόνο τα καταφέρνει εδώ και λίγο καιρό που έχει εγκατασταθεί στις Βρυξέλλες όπου και εδρεύει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αλλά έχει ριχθεί για τα καλά στη δουλειά, απολαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα.

Δείχνει, μάλιστα, ήδη να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στο gossip-tv.gr, ότι δηλαδή θα δουλέψει για την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Το απέδειξε πριν από λίγες ημέρες όταν συμμετείχε με πολλή όρεξη σε μία εκδήλωση που αφορούσε σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα.

Στις 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων διαβάστηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης των Βρυξελλών οι κατάλογοι με τα στοιχεία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη ώστε να ζητήσουν άσυλο. Τουλάχιστον 36.570 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη. Και ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης ήταν εκεί για να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσε σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Δείτε παρακάτω και το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved