Εθνικές εκλογές 2019: Μπάρμπα στο gossip-tv.gr: «Οι γυναίκες είναι πιο άξιες, έχουμε άλλο ένστικτο»
G-Politics

Εθνικές εκλογές 2019: Μπάρμπα στο gossip-tv.gr: «Οι γυναίκες είναι πιο άξιες, έχουμε άλλο ένστικτο»

Εθνικές εκλογές 2019: Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με το ΚΙΝΑΛ, έχοντας ως βασικό άξονα της εκστρατείας της, τον άνθρωπο.

Η γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv.gr και εξήγησε, μεταξύ άλλων, ποιος είναι ο βασικός λόγος που πήρε αυτή την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αλλά και ποιοι είναι οι βασικοί της στόχοι.

Πώς πήρατε την απόφαση να κατεβείτε στις εκλογές;

«Πιστεύω ότι το timing είναι το κατάλληλο. Έχουμε σοβαρά θέματα και πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον των παιδιών μας. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας».

Την πρόταση ποιος σας την έκανε;

«Εγώ πριν πολλά χρόνια είχα κατέβει στο Κερατσίνι με τον κύριο Λαλιώτη όταν ήταν Υπουργός. Η πρόταση τώρα έγινε από το ΚΙΝΑΛ».

Εσείς δεν έχετε κρύψει ποτέ ότι υποστηρίζετε το ΠΑΣΟΚ…

«Όχι, χρόνια τώρα. Τώρα υποστηρίζω γυναίκες, είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Εγώ ασχολούμαι με τον άνθρωπο, δεν είμαι οικονομολόγος, δεν έχω σχέση με άλλα πράγματα. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό και με τη γυναίκα γενικότερα και με τις μονογονεϊκές οικογένειες».

Πώς είναι για μια γυναίκα να μπαίνει σε ένα τέτοιο χώρο που είναι ανδροκρατούμενος;

«Οι γυναίκες είναι πολύ πιο άξιες. Είναι σημαντικό ο κόσμος να μας εμπιστευτεί. Μόνο και μόνο η ικανότητά μας να γινόμαστε μητέρες, λέει πολλά, έχουμε άλλο ένστικτο.

Πιστεύω αν πιο πολλές γυναίκες έμπαιναν στην πολιτική, θα είχαμε καλύτερα πολιτικά αποτελέσματα».

Ο κόσμος τι σας λέει στον δρόμο που σας βλέπει;

«Εδώ στα Γιάννενα που βρίσκομαι, βλέπω πως ο κόσμος χαίρεται. Κι εγώ χαίρομαι μαζί τους με όλη μου την καρδιά. Είναι απίστευτη αυτή η αγάπη που βλέπω, γιατί εδώ ξεκίνησα από μικρό παιδί».

Δεν φοβάστε τα κακόβουλα σχόλια;

Δεν με ενδιαφέρουν τα κακόβουλα σχόλια. Αυτός που είναι κακός, θα την πει την κακία του. Εγώ απαντάω με αγάπη και χαμόγελο. Είμαστε εδώ, δίνουμε τον αγώνα μας και ο κόσμος να μας βοηθήσει να πάρουμε έδρα εδώ στα Γιάννενα, στην Ήπειρο.

Οι βασικές σας προτεραιότητες ποιες είναι;

«Η πρώτη αφορά τον πολιτισμό. Πρώτα απ’ όλα όμως, η ΕΛΕΠΑΠ, η οποία κάνει τεράστια δουλειά εδώ στην Ήπειρο.

Θέλω να βοηθήσει ο κόσμος, να ευαισθητοποιηθεί.

Επίσης οι μανούλες που είναι μόνες τους και μεγαλώνουν τα παιδάκια τους. Υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα και θέλω να στηρίξουμε τέτοιους κοινωνικούς φορείς.

Και το πιο σημαντικό, έχω δώσει το λόγο μου, είναι να φτιάξουμε το Ορφανοτροφείο του Ντουραχάνη, που αυτή τη στιγμή πέφτουν οι σοβάδες».

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved