Εθνικές Εκλογές 2019: Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγεί γιατί τη ζητά την ψήφο των πολιτών (exclusive)
G-Politics

Εθνικές Εκλογές 2019: Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξηγεί γιατί τη ζητά την ψήφο των πολιτών (exclusive)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr για την απόφασή του να «κατέβει» στις εκλογές, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους κατέληξε σ' αυτήν, ενώ αναφέρθηκε και στο αντικείμενο με το οποίο θέλει ν' ασχοληθεί, εάν οι πολίτες τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους. «Μόνος μου ζήτησα από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να βοηθήσω στην εκλογή της» μας λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Κι έτσι με επέλεξε και με τίμησε με το να με θέσει μόνο υποψήφιο στην Α' Πειραιά, την πατρίδα μου»

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» σε αυτή την πρόταση;

«Πιστεύω ότι είναι η πιο τίμια και πιο διαβασμένη πολιτικός που πέρασε από τον τόπο. Συμφωνώ εξάλλου και επικροτώ όλες τις απόψεις της».

Σας έχει γίνει ανάλογη πρόταση στο παρελθόν ή αυτή είναι η πρώτη φορά;

«Μου είχε ζητηθεί να ασχοληθώ και παλιότερα με την πολιτική αλλά το απέφυγα. Τώρα βρήκα πρόσφορο έδαφος και με ενέπνευσε, ομολογώ, ο δίκαιος λόγος και η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζει κάθε θέμα».

Γιατί να σας ψηφίσει κάποιος;

«Ζητώ την ψήφο των πολιτών γιατί πιστεύω ότι είμαι μια δίκαιη και αγνή φωνή που μπορώ να μιλήσω στην καρδιά του συνανθρώπου μου. Ζητώ την ψήφο για να βοηθήσω να σπάσει το φράγμα του 3% και να εκπροσωπηθεί Η ΠΛΕΥΣΗ στη νέα Βουλή».

Σε περίπτωση που εκλεγείτε με ποιον τομέα θα θέλατε ν’ ασχοληθείτε; Ο τομέας του πολιτισμού είναι πιο κοντά σε εσάς;

«Η 30χρονη ενασχόλησή μου με τα συνδικαλιστικά των συναδέλφων μου με ωθεί να δουλέψω για τα εργασιακά τους προβλήματα, για τις συλλογικές συμβάσεις που τις πήγαν περίπατο και για την αξιοπρεπή διαβίωση των ηθοποιών. Μέσα από την πολύχρονη θητεία μου ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, ξέρω καλά τι προβλήματα έχουν οι ηθοποιοί. Επίσης, θέλω να δουλέψω για την επανίδρυση του Θεατρικού Μουσείου που η τωρινή ανυπαρξία του είναι ντροπή για τη χώρα».

Πιστεύετε ότι μπορεί να συνδυαστεί η πολιτική με την υποκριτική;

«Αν εκλεγώ, φυσικά και δεν θα αφήσω το επάγγελμά μου που είναι πηγή ζωής για μένα. Εξάλλου και η πολιτική εμπεριέχει και λίγο θέατρο...»

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved