Θρίλερ με Ελληνίδα βουλευτή (photos)
G-Politics

Θρίλερ με Ελληνίδα βουλευτή (photos)

«Ευτυχώς δεν έχασα την ψυχραιμία μου», δήλωσε η βουλευτής.

Την περιπέτειά της, μοιράστηκε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την περασμένη εβδομάδα ενώ γύρισε στο σπίτι της και περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει στο διαμέρισμά της, εμφανίστηκε δίπλα της ένας κύριος, και όπως περιγράφει η ίδια «ήταν ψηλός, ωραίος και καλοντυμένος. Ένας πεντακάθαρος νεαρός που μου ζήτησε να μπω στο ασανσέρ».

«Ήρθα να φτιάξω τον ιμάντα» μου λέει. «Μπείτε μαζί μου μέσα να ανεβούμε επάνω να δω την βλάβη. Πείτε μου σε ποιον όροφο μενετέ να σας πάω», περιγράφει μέσα από το Facebook.

Όπως δηλώνει η βουλευτής, δεν χάνει την ψυχραιμία της. «Εντάξει τώρα, λέω μέσα μου ή θα σε αρπάξει ή παίξε το χαζή και κέρδισε χρόνο», γράφει.

«Με πιάνει τότε μια ακατάσχετη πολυλογία… Να μιλώ συνέχεια να του λέω διάφορα. Μέχρι ότου αναζητώ τον Νίκο τον θυρωρό που φυσικά δεν υπάρχει, να του κάνω παράπονα γιατί χάλασε το ασανσέρ και δεν μας έχει ειδοποιήσει να λάβουμε τα μετρά μας γιατί έχουμε και ηλικιωμένους επάνω στα ψηλά. Αυτός βλέπει ότι δεν την πατώ βρίσκει μια πρόφαση και φεύγει “Nα πάω –λέει- απέναντι να δω και εκεί το ασανσέρ».

Δείτε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας:

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved