Κηδεία Μαχαιρίτσα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα στο τελευταίο αντίο (video+photos)
G-Politics

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα στο τελευταίο αντίο (video+photos)

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα παρευρέθηκε στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Ο πρωθυπουργός, παρά το απαιτητικό πρόγραμμά του, θέλησε να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία και να συλλυπηθεί τους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα η οποία φορούσε μαύρα ρούχα, συμμετέχοντας με τον τρόπο της στο πένθος της οικογένειας αλλά και όλων εκείνων που λάτρεψαν τον καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, κατά την άφιξή του μπήκε κατευθείαν στην εκκλησία και κατευθύνθηκε προς τη χήρα και την κόρη του εκλιπόντος για να τις συλλυπηθεί. Παρακολούθησε την εξόδιο ακολουθία αλλά λίγα λεπτά μετά το τέλος της αποχώρησε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο κατά την αποχώρησή του:

Ο πρωθυπουργός, στην είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την περασμένη Δευτέρα τον αποχαιρέτησε με δημόσιο μήνυμά του στα social media στο οποίο έγραψε:

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά» είχε γράψει στο twitter ο πρωθυπουργός εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους του προσθέτοντας: «Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved