G-Politics

Ο «γρίφος» της καρέκλας και η Μέρκελ – Τι έχει τελικά η Γερμανίδα Καγκελάριος; (pics+vids)

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τη μυστικοπάθεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου σχετικά με την κατάστασή της υγείας της εκφράζει ο γερμανικός Τύπος. «Επιτέλους πότε θα μάθουμε το συμβαίνει με την Μέρκελ;» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Bild».

«Ξανά καθιστή η Μέρκελ. Γιατί είναι καθιστή σε κάθε τελετή υποδοχής ξένου ηγέτη;», διερωτάται η ευρείας κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα, λίγες ώρες μετά την υποδοχή της Σέρβας πρωθυπουργού στο Βερολίνο. «Έχει η Άνγκελα Μέρκελ φοβία ή πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια;», σημειώνει.

Η «Bild» αναφέρει μάλιστα ότι αυτό έχει επαναληφθεί συνολικά επτά φορές, οι έξι στο Βερολίνο και η έβδομη -πριν από δύο εβδομάδες- στο Πεκίνο με τον Κινέζο πρωθυπουργό - να στέκεται όρθιος δίπλα στην καθιστή Μέρκελ.

Οι φωτογράφοι έχουν γίνει πλέον η σκιά της Γερμανίδας Καγκελαρίου και η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να απασχολεί εντός κι εκτός του Βερολίνου. Η ίδια, από την πλευρά της, διαβεβαιώνει ότι προσέχει πολύ την υγεία της κι ότι μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της. Παρόλα αυτά, ο «γρίφος» της... καρέκλας ακολουθεί την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Συνολικά τρεις φορές η Άνγκελα Μέρκελ έχει χάσει δημοσίως τον έλεγχο του σώματός της, με τον φακό να εστιάζει στο ολιγόλεπτο τρέμουλο από το κεφάλι μέχρι το πόδια.

«Δεν νομίζω ότι πρόκειται για ψυχολογικό πρόβλημα, διαταραχή άγχους, ή φοβία αλλά για φυσική εξάντληση», δήλωσε στην εφημερίδα ο Πέτερ Φαλκάι, διευθυντής του Τμήματος Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Μόναχο.

«Νιώθει πιο ασφαλής όταν κάθεται. Σε μια αντίδραση στρες, πάντα δημιουργείται άγχος. Όταν κάθεται, μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα ό,τι της προκύψει», εξηγεί ο ψυχοθεραπευτής Ούλριχ Ζόλμαν.

Πηγή: Newsbomb.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved