Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Η οικογενειακή βόλτα στο Ζάππειο και η εμφάνιση της Σίας που δεν περιμέναμε!
G-Politics

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Η οικογενειακή βόλτα στο Ζάππειο και η εμφάνιση της Σίας που δεν περιμέναμε!

Μία οικογενειακή βόλτα έκαναν στο Ζάππειο, στην καρδιά της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη, τον γιο τους και την κόρη του Δημάρχου Αθηναίων από προηγούμενο γάμο του. 

Το ζευγάρι, ντυμένο casual και σε πολύ καλή διάθεση έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα του στο Ζάππειο.

Περισσότερο όμως την απολάμβανε ο μικρός Δήμος, ο γιος του Δημάρχου Αθηναίων με τη Σιδηρά κυρία των ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο οποίος έδειχνε να προτιμάει την αγκαλιά της μητέρας του από το καροτσάκι του που απρόθυμα έσερνε ο Κώστας Μπακογιάννης την περισσότερη ώρα.

Οι τρεις τους, παρουσία της κόρης του δημάρχου Αθηναίων από προηγούμενο γάμο του που ήταν μαζί τους, περιηγήθηκαν στους χώρους του Ζαππείου με τη Σία Κοσιώνη να εκπλήσσει για ακόμα μία φορά με το styling της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου είχε επιλέξει για τη συγκεκριμένη πρωινή έξοδό της μία μαύρη ολόσωμη φόρμα την οποία είχε συνδυάσει με ταμπά αξεσουάρ.

Φορούσε χοντρή ζώνη στη μέση και ίδιου χρώματος δερμάτινα sneakers. Το styling της δεν πέρασε απαρατήρητο όπως και το γεγονός ότι δεν είχε πάνω της ίχνος μακιγιάζ, αν και δεν έβγαλε καθόλου τα μαύρα γυαλιά που κάλυπταν τα υπέροχα μάτια της.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας στη βόλτα της στο Ζάππειο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved