Η οικογένεια Μητσοτάκη γιορτάζει σήμερα! Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στο instagram (photos)
G-Politics

Η οικογένεια Μητσοτάκη γιορτάζει σήμερα! Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στο instagram (photos)

Σήμερα στο σπίτι του πρωθυπουργού της χώρας έχουν γιορτή αφού ο Βενιαμίν της οικογένειας, η 16χρονη κόρη του Δάφνη έχει τη γιορτή της. 

Με αφορμή τη γιορτινή αυτή μέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από ένα γεμάτο από επαγγελματικές υποχρεώσεις Κυριακάτικο πρωινό, βρήκε και τον χρόνο να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του με την κόρη του.

"Χρόνια πολλά στη μικρή μου Δάφνη που μεγάλωσε!" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά αγκαλιά τη Δάφνη.

Με τη σύζυγό του Μαρέβα στους δρόμους της Κρακοβίας πριν από λίγους μήνες.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρωθυπουργό, λένε πως δεν ξεχωρίζει κανένα από τα παιδιά του, τον Κωνσταντίνο, τη Σοφία και τη μικρή του Δάφνη για την οποία όμως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Η κόρη μου, Δάφνη, η μικρότερη, είναι η πιο δικαιολογημένη να έχει παράπονα ως παιδί. Γιατί όταν τα άλλα μου παιδιά ήταν στην ηλικία της Δάφνης, δεν ήμουν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ακούω συχνά το “γιατί δεν μπορείς να έχεις μία φυσιολογική δουλειά”».

Πάντως, ο πρωθυπουργός μοιράζει κατάλληλα τον χρόνο του πλέον ώστε να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την οικογένειά του που δείχνει να είναι το αγχολυτικό του -όπως και για όλους μας- σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε...

Δείτε τη φωτογραφία πατέρα και κόρης αλλά και όμορφες φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει ανεβάσει ο πρωθυπουργός στη σελίδα του στο instagram και με τα τρία παιδιά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved