Κώστας Καραμανλής: Δείτε πόσο πολύ έχει αδυνατίσει και πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα παιδιά του! (photos)
G-Politics

Κώστας Καραμανλής: Δείτε πόσο πολύ έχει αδυνατίσει και πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα παιδιά του! (photos)

Τα 54α γενέθλια της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαΐτη στάθηκαν η αφορμή για να διαπιστώσουμε και εμείς πόσο πολύ έχει αλλάξει εμφανισιακά εκείνος αλλά και πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους Αλέξανδρος και Αλίκη. 

«Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου» έγραψε στην τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Νατάσα Παζαΐτη με αφορμή τα 54α γενέθλιά της.

Σ' αυτήν απεικονιζόταν όλη η οικογένεια με τον πρώην πρωθυπουργό να προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένος από την τελευταία φορά που είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια μία συγκεκριμένη διατροφή η οποία και τον βοήθησε, χωρίς πολλές στερήσεις, να χάσει αρκετά κιλά.

Εντύπωση όμως στη συγκεκριμένη φωτογραφία προκαλεί και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση των δίδυμων παιδιών του ζευγαριού, του Αλέξανδρου και της Αλίκης που σήμερα είναι πλέον 17 ετών.

Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο το 2003 και τώρα είναι μαθητές λυκείου.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής δείχνει να είναι πιο εξοικειωμένος με τα φωτογραφικά φλας αφού συνοδεύει συχνά τη μητέρα του Νατάσα Παζαΐτη σε εκδηλώσεις όπως έκανε τον περασμένο Ιούνιο όταν βρέθηκαν μαζί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ζάππειο.

Η Αλίκη, όμως, δείχνει πιο συνεσταλμένη και αποστασιοποιημένη από τα media. Γι' αυτό και τα φλας έκαναν τη... νύχτα μέρα στο Ηρώδειο το περασμένο καλοκαίρι απαθανατίζοντάς την στο πλευρό του μπαμπά της.

Δείτε την ευτυχισμένη οικογένεια στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved