Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Σε... ορθοπεταλιές με τις κόρες του!
G-Politics

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Σε... ορθοπεταλιές με τις κόρες του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν δεν βρίσκεται στις... επάλξεις απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του, φροντίζοντας συγχρόνως και τη φόρμα του. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων έκανε αυτό που κάνουν και όλοι οι Έλληνες από τότε που μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους.

Τι ήταν αυτό; Να απολαύσει μία ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους κήπους του Ζαππείου. Όμως δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με τις δύο από τις τρεις γυναίκες της ζωής του, τις κόρες του.

Φορώντας τα απαραίτητα ρούχα και τον αναγκαίο εξοπλισμό προκειμένου να προφυλαχθεί σε περίπτωση που έρθει η κακιά στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόλαυσε τη βόλτα του με το ποδήλατο στο Ζάππειο έχοντας στο πλευρό του τη μεγάλη του κόρη Σοφία και τη μικρότερη, τη Δάφνη.

Τα δύο κορίτσια δείχνουν να έχουν χτίσει μία πολύ τρυφερή σχέση με τον μπαμπά τους και παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη, σπουδάζει εκτός Ελλάδας και ζει ήδη μακριά από την οικογένειά της, συγκεκριμένα στη Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών, επιζητά πάντα να επιστρέφει στο πατρικό της για να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και είναι αυτές οι στιγμές που βιώνει μαζί με τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα αδέλφια της που η ίδια λατρεύει.

Όσο για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτός βουλής ή επαγγελματικών υποχρεώσεών του, είναι πάντα ένας τρυφερός μπαμπάς και για τα τρία του παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες του από την ποδηλατάδα με τις κόρες του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved