Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έχει γενέθλια και τον είδαμε δίπλα της όπως ποτέ άλλοτε!
G-Politics

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έχει γενέθλια και τον είδαμε δίπλα της όπως ποτέ άλλοτε!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως αυστηρός λόγω του ύφους του, ωστόσο αν τον παρατηρήσει κανείς εκτός καθηκόντων θα διαπιστώσει πως είναι ένας τρυφερός μπαμπάς κι ένας γλυκός σύζυγος.

Σε μια τέτοια στιγμή τον είδαμε και το βράδυ της Τετάρτης (20-05) να καμαρώνει δίπλα στην μεγάλη του κόρη, Ιωάννα.

Το όμορφο κορίτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του και ο τρυφερός μπαμπάς, πόζαρε στο πλάι της χαμογελαστός.

Δίχως γυαλιά και με αυτό το αυστηρό ύφος που μας έχει συνηθίσει, ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε στην κόρη του και μέσω social media δίνοντας της τις πιο γλυκές ευχές του για τα 19α γενέθλιά της.

«Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου.... Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου...#proudfather #ilovemydaughters #happy19 #happybirthday», έγραψε ο ίδιος.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Αυτοψία, είχε σχολιάσει για το ύφος του. «Το όποιο αυστηρό μου βλέμμα και το όποιο αυστηρό μου ύφος δεν αφορά τον μέσο πολίτη. Χιουμοριστικά έχει αναπτυχθεί μια μεγάλη φιλολογία πάνω σε αυτό. Εντάξει, προσπαθώ να είμαι ευθύς και με τον τρόπο που επικοινωνώ στην καθημερινότητά μου, έτσι με τον ίδιο τρόπο επικοινωνώ με τους συμπολίτες μου», είχε πει μεταξύ άλλων.

Δες τη φωτογραφία που πόσταρε στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved