Τζαμί, μετανάστες και Άδωνις
G-Politics

Τζαμί, μετανάστες και Άδωνις

Μπορεί το ποσοστό που απέσπασε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης στις εκλογές να μην είναι το αναμενόμενο, αλλά αποτελεί ένα διαπραγματευτικό όπλο για το β' γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής!

Με το δεδομένο ότι Σγουρός - Κικίλιας, χρειάζονται και την τελευταία ψήφο προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους, το 6,57% του συνδυασμού "Αττική Οδός" του ‘Αδωνη Γεωργιάδη, μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!

Πού θα κατευθύνει ο ‘Αδωνις τους ψηφοφόρους του στο β’ γύρο; Ο ίδιος είχε προεκλογικά δεσμευτεί : "Στο β’ γύρο θα ζητήσω από τους όποιους «μονομάχους» της Αττικής, δέσμευση επί των συγκεκριμένων μας θεμάτων, όπως το τζαμί, το παραεμπόριο, το γκέτο του ιστορικού κέντρου κλπ. Όποιος εκ των δύο την παράσχει, θα λάβει και την υποστήριξή μας. Γι' αυτό και επιμένω ότι δεν πρέπει ούτε μία ψήφος να πάει χαμένη. Για να σας το κάνω λιανά, εάν λάβουμε πάνω από 10%, τζαμί στον Βοτανικό δεν θα γίνει".

Και ναι μεν το ποσοστό δεν ξεπέρασε το 10%, αλλά η θέση του ‘Αδωνη Γεωργιάδη παραμένει: "Θα συνεκτιμηθούν οι θέσεις των δύο υποψηφίων στα θέματα, που το ΛΑ.Ο.Σ θεωρεί κεφαλαιώδη για το νομό Αττικής και μετά θα αποφασίσουμε για το β’ γύρο"!

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politiki/story/tzami-metanastes-kritiria-tou-adoni-gia-to-b-guro-stin-attiki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved