Πάλλη- Βαρβιτσιώτης: Από το σχολικό στην καραμπόλα!
G-Politics

Πάλλη- Βαρβιτσιώτης: Από το σχολικό στην καραμπόλα!

Η Αλεξάνδρα Πάλλη, είναι κόρη της Φάνης Πάλλη Πετραλιά. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι γιος του Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Δύο τέκνα πρώην υπουργών της ΝΔ, που γνωρίζονται από μωρά - όταν ακόμη φοιτούσαν στη Σχολή Χουρδάκη στη Νέα Σμύρνη!

Κάθε πρωί και μεσημέρι,έπαιρναν το ίδιο σχολικό λεωφορείο που τους μετέφερε από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα. Πρώτη στάση Γκολφ - όπου ήταν η οικία Βαρβιτσιώτη, δεύτερη στάση Αιξωνή, στην μονοκατοικία της οικογένειας Πάλλη!

Πού να φαντάζονταν τότε οι δύο μικροί μαθητές που έτρωγαν παγωτό στον περίφημο Δεληολάνη της Γλυφάδας παρέα με τον Παναγιώτη Καμμένο, ότι το 2010 θα είχαν έναν κοινό στόχο που θα τους καθιστούσε αντιπάλους: το δήμο Γλυφάδας!

Η μανούλα είναι πάνω από όλα... πολιτικός!

Αλεξάνδρα και Μιλτιάδης, διεκδίκησαν με σθένος το χρίσμα από τη Ρηγίλλης - μόνο που η κ.Πάλλη είχε ένα σημαντικό μειονέκτημα: η μητέρα της, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, προτιμούσε για υποψήφιο τον υιό Βαρβιτσιώτη!

Η στήριξη της πρώην υπουργού, δεν είχε να κάνει - λένε οι κακές γλώσσες- με τις ικανότητές του αλλά με καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς! Κι αυτό γιατί στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, η κ.Πετραλιά εξελέγη δεύτερη επιλαχούσα στη Β’ Αθήνας- μένοντας εκτός Βουλής! Αν όμως ο υιός Βαρβιτσιώτη κατάφερνε να εκλεγεί Δήμαρχος Γλυφάδας, τότε η Φάνη θα ξαναγύριζε πανηγυρικά στο κοινοβούλιο καταλαμβάνοντας την έδρα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!

Τελικά όπως γνωρίζετε, το χρίσμα κέρδισε ο υιός Βαρβιτσιώτης - με αντάλλαγμα λένε κάποιοι να αποχωρήσει ο πατέρας του από την προεδρία του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής» και να ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Η πρώτη αντίδραση της Αλεξάνδρας Πάλλη, ήταν να ανακοινώσει πως θα διεκδικήσει το Δήμο ως "αντάρτισσα". Η Ρηγίλλης έβαλε τα "μεγάλα μέσα" και με την πίεση της μανούλας, η κόρη Πάλλη απέσυρε την υποψηφιότητά της για να μην κάνει κακό στην παράταξη! Οι σχέσεις μάνας και κόρης επισήμως παρέμειναν αρμονικές - το παρασκήνιο όμως μιλάει για έντονη ρήξη!

Οικογενειακές καραμπόλες!

Τα αποτελέσματα της Κυριακής, ήταν σίγουρα ψυχρολουσία για όλους:

ο υιός Βαρβιτσιώτης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Δήμο Γλυφάδας, χάνοντας κυριολεκτικά στο νήμα, με διαφορά 1, 25%

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, δεν επιστρέφει στη Βουλή, αφού ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διατηρεί την έδρα του

Η Αλεξάνδρα Πάλλη, απέσυρε την υποψηφιότητά της, την τελευταία στιγμή και δεν έμαθε ποτέ πoια θα ήταν η τύχη της ως υποψήφια Δήμαρχος Γλυφάδας

Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, παραιτήθηκε από την προεδρία του «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής» !

Μάλλον ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος από την παραπάνω καραμπόλα, είναι ο νέος πρόεδρος του Ιδρύματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης!

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politiki/story/palli-barbitsiotis-apo-to-sxoliko-stin-karampola

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved