Δίκη Χρυσής Αυγής: «Κλάψα, ποινή, Χρυσή Αυγή» από την Πολιτική Αγωγή - «Τρέμουν σαν το ψάρι»
G-Politics

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Κλάψα, ποινή, Χρυσή Αυγή» από την Πολιτική Αγωγή - «Τρέμουν σαν το ψάρι»

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εξερχόμενοι από το Εφετείο, μετά την διακοπή της διαδικασίας, την Παρασκευή το απόγευμα, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, Κώστας Παπαδάκης και Χάρης Στρατής, σχολίασαν την υπερασπιστή γραμμή που ακολούθησαν οι κατηγορούμενοι, αλλά εξέφρασαν και την πεποίθηση ότι το Δικαστήριο πρέπει να τους οδηγήσει στην φυλακή.

«Αν θα μπορούσα να συνοψίσω με τέσσερις λέξεις την εμπειρία από τις ημέρες αυτές της προσπάθειας των κατηγορουμένων για το ανασταλτικό αποτέλεσμα, θα έλεγα τις λέξεις "κλάψα, ποινή, Χρυσή Αυγή"», δήλωσε ο δικηγόρος των Αιγύπτιων ψαράδων, Κ. Παπαδάκης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «η Ελλάδα έχει μια μεγάλη παράδοση από πολιτικές δίκες και δίκες αστυνομικών σκευωριών και έχει διαμορφώσει ταυτόχρονα με αυτήν μια μεγάλη παράδοση υπερασπιστικής συμπεριφοράς των ανθρώπων οι οποίοι διώκονται, θεωρώντας τον εαυτό τους ως θύμα πολιτικής δίωξης. Αλλά ακόμα και οι κρατούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου διαθέτουν και εκδηλώνουν μια υπερασπιστική αξιοπρέπεια και αυτοσυγκράτηση στις δίκες».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved