Τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου
G-Politics

Τι έγραψε η Δήμητρα Λιάνη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν το επόμενο διάστημα, προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο περιοδικό «Πατρινόραμα», υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει και η ηγεσία της είναι από ανεπαρκής έως ενδοτική!»

Αποκαλύπτει ότι «το παράπονο του Ανδρέα ήταν, ότι τα παιδιά του δεν έγιναν Έλληνες, με την πλήρη έννοια!», ενώ υποστηρίζει ότι η πολιτική ηγεσία «έχει ξεπουλήσει τα εθνικά μας συμφέροντα με προσωπικά ανταλλάγματα κάθε είδους και υπό το πρίσμα αόριστων υποσχέσεων ή εκβιασμών!»

«Μετάλλαξαν το ΠΑΣΟΚ και το έκαναν υποχείριο του κατεστημένου», καταλήγει.

Αναλυτικά, η συνέντευξη της Δήμητρας Παπανδρέου που προδημοσιεύει το iEidiseis.gr:

– Κυρία Παπανδρέου, στο μυαλό μας έρχεται πάντοτε η αποφασιστική και εθνικά υπερήφανη διαχείριση της μεγάλης κρίσης του 1987 με την Τουρκία, από τον Ανδρέα. Πιστεύετε, ότι λείπει σήμερα ένας τέτοιος ηγέτης από την Ελλάδα που θα μπορούσε να διαχειριστεί αποτρεπτικά και σθεναρά τις σημερινές προκλήσεις της γείτονος χώρας;

«Ο Ανδρέας είχε ελληνική ψυχή και περηφάνια δεν ήταν έρμαιο των διεθνών συσχετισμών, ούτε υπήρξε ποτέ πολιτικός υπάλληλος ξένων Πρεσβειών και επιχειρηματικών κύκλων του εξωτερικού και του εσωτερικού! Εξόπλισε την χώρα, ένωσε τους Έλληνες και αντέταξε με πυγμή στην Τουρκία μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Τότε η Βουλγαρία ήταν μαζί μας, τώρα πουλάει πυραύλους GRADστην Τουρκία. Τότε η Ρωσία ήταν μαζί μας, τώρα με την εχθρότητα και τα μέτρα εναντίον της που ψηφίζει και εφαρμόζει η Ελλάδα με Τσίπρα και Μητσοτάκη, μας βλέπει σαν αιχμάλωτους στρατιώτες που πολεμούν εναντίον της, θέλουν δεν θέλουν…»

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved