Έγκυος στον 5ο μήνα η σύζυγος γνωστού πολιτικού! Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!
G-Politics

Έγκυος στον 5ο μήνα η σύζυγος γνωστού πολιτικού! Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η φωτογράφος σύζυγός του. 

O λόγος για τον Σίμο Κεδίκογλου και τη σύζυγό του, Ελισάβετ Κατσαμάκη που διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Σύμφωνα με τη Real είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά τους. Μάλιστα, ο γνωστός πολιτικός δήλωσε: «Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε στη Βόρεια Εύβοια και με τον Βασιλάκη προσέχουμε τη μαμά. Ακόμη δε ξέρουμε το φύλο του παιδιού. Δε μας νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Αυτό που επιθυμούμε είναι να είναι γερό και καλότυχο. Ο Βασίλης είναι μια γλύκα. Οι οικογενειακές στιγμές δίνουν χρώμα στη ζωή μας, που, λόγω των καταστάσεων που ζούμε τα τελευταία χρόνια έχει γκριζάρει».

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και φυσικά ξετρελαμένο με τον μικρό μπόμπιρα, ενώ η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Ο βουλευτής, μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, πάντα όμως βρίσκει ένα κενό για να περάσει με την σύζυγο και τον γιο του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι αν και είχε γνωριστεί για πρώτη φορά το 2007, χρειάστηκαν έντεκα ολόκληρα χρόνια για να ξανασυναντηθούν και να έρθουν κοντά. Το 2018 σύναψαν σχέση και τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του ειδυλλίου τους ήρθε και ο γάμος. Και ύστερα ήρθε η ευτυχία από τον γιο τους Βασίλη ο οποίος σήμερα είναι δυόμιση χρονών.

Δείτε φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved