Φώφη Γεννηματά: Η μάχη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο και η ανακοίνωσή της (photos)
G-Politics

Φώφη Γεννηματά: Η μάχη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο και η ανακοίνωσή της (photos)

Η Φώφη Γεννηματά εβιώνει δύσκολες στιγμές στον Ευαγγελισμό όπου εισήχθη εσπευσμένα με συμπτώματα ατελούς ειλεού, με την κατάστασή της να οφείλεται -σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν- σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ καλείται για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει κατάματα τον καρκίνο, τον οποίο είχε νικήσει στο παρελθόν.

Τώρα, καλείται για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει την ασθένειά της η οποία είχε προσβάλλει και τους δύο γονείς της, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Γεννηματά και τη μητέρα της Κάκια.

H δύσκολη απόφαση και η προτεραιότητα

Η Φώφη Γεννηματά, σήμερα το απόγευμα (12/10) προέβη και σε μία γενναία ανακοίνωση, δείχνοντας αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.

Η ίδια η οποία βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ για τη διεκδίκηση της προεδρίας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της. Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε:

"Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής".

Η πρώτη μάχη με τον καρκίνο

Τον Ιούνιο του 2020 η Φώφη Γεννηματά είχε μιλήσει για την πρώτη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο τον οποίο και κατατρόπωσε με δύναμη και αισιοδοξία.

Τότε, είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Τουλάχιστον εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους και πολλή αγάπη. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό.

Σίγουρα για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό.

Όλα έγιναν σχεδόν αστραπιαία. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα. Το ανακάλυψα από πρόληψη», είχε πει η Φώφη Γεννηματά στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά την ανακοίνωσή της ότι θα απέχει από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved