Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Βουβός» ο πόνος στο τελευταίο «αντίο»! (photos+videos)
G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Βουβός» ο πόνος στο τελευταίο «αντίο»! (photos+videos)

Πρόσωπα σκυθρωπά. Ο πόνος βουβός τόσο για εκείνους που έζησαν τη Φώφη Γεννηματά όσο και για εκείνους που τη θαύμαζαν για τον δυναμισμό, το σθένος και τη γενναιότητά της. 

Σήμερα (27/10) ο πολιτικός κόσμος, οι φίλοι αλλά και οι συγγενείς της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ την αποχαιρετούν και η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Όχι μόνο γιατί ο τρόπος που μάθαμε τις δυσάρεστες εξελίξεις στην υγεία της Φώφης Γεννηματά τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά και την τραγική της κατάληξη ήταν πολύ άγριος αλλά και γιατί η εκλιπούσα, όσα χρόνια βρισκόταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας μας δίδασκε μόνο δύναμη, γενναιότητα αλλά και μαχητικότητα, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτό τον τόπο.

Από νωρίς σήμερα το πρωί είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος στη Μητρόπολη Αθηνών αφού από τις 10 το πρωί, η σορός της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Να θυμίσουμε ότι ύστερα από απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τη σημερινή μέρα κηρύχθηκε εθνικό πένθος στη χώρα.

Οι άνθρωποι λοιπόν που τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής της καριέρας, ήθελαν να αφήσουν ένα λουλούδι, να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο και φυσικά να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της που βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος μετά από μία τέτοια απώλεια.

Από νωρίς οι δρόμοι γύρω από τη Μητρόπολη είχαν κλείσει με τον κόσμο, όσο περνούσε η ώρα να γίνεται όλο και περισσότερος, λίγο πριν ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και η σορός της Φώφης Γεννηματά πάρει τον δρόμο για το 1ο Νεκροταφείο όπου θα γινόταν η κηδεία.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την προσέλευση του κόσμου και την άφιξη φίλων, συνεργατών αλλά και στενών συγγενών της Φώφης Γεννηματά:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία κατοικία της Φώφης Γεννηματά:

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Φώφη Γεννηματά: Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία αντίο των επωνύμων στην πολιτικό (Photos)

Φώφη Γεννηματά: Η πολιτική σταδιοδρομία, οι μεγάλες αδυναμίες της και η μάχη με τον καρκίνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved