Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένειά της! (photos+videos)
G-Politics

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η οικογένειά της! (photos+videos)

Πόνος και οδύνη ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των μελών της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά που έζησαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της όλο τον άνισο αγώνα που έδωσε για δεύτερη φορά -και τελευταία όπως αποδείχτηκε- με τον καρκίνο. 

Οι δύο κόρες της και ο γιος της απαρηγόρητοι όπως βέβαια και ο σύζυγός της, ο γνωστός οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνη που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της, τόσο την πρώτη φορά που βγήκε νικήτρια από την ασθένειά της όσο και τώρα που έπρεπε να της πει "αντίο".

Τα παιδιά της ήταν η μεγάλη λατρεία της Φώφης Γεννηματά και η οικογένειά της τα πάντα της. Παρ' όλο που ήταν μία πολύ επιτυχημένη πολιτικός, στο τέλος της ημέρας ένιωθε πως το πιο σημαντικό στη ζωή της ήταν η οικογένειά της.

Μάλιστα, όταν το 2008 διεγνώσθη για πρώτη φορά με καρκίνο, μόνο τα παιδιά της είχε στο μυαλό της.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Τουλάχιστον εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους και πολλή αγάπη. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό.

Όλα έγιναν σχεδόν αστραπιαία. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα. Το ανακάλυψα από πρόληψη».

Ενδεικτικό του πόσο πολύ νοιαζόταν για τα παιδιά της ήταν η δήλωση που είχε κάνει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για εκείνη την εποχή. Όπως είχε πει, όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο, σκέφτηκε πως η μικρή της κόρη, μόλις δύο ετών τότε, θα ήταν δυστυχισμένη που η μαμά της δεν θα την πήγαινε στην πρώτη δημοτικού κρατώντας την από το χέρι, αν δεν κατάφερνε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη. Οπλίστηκε λοιπόν με θάρρος, υπομονή και επιμονή και όταν τελικά την πήγε την πρώτη μέρα στο σχολείο, ένιωθε ότι πραγματικά ήταν πολύ ευτυχισμένη. Και τότε έβαλε στόχο να είναι και πάλι εκεί, κοντά της, όταν η μικρούλα θα πήγαινε πρώτη μέρα στο Γυμνάσιο. Τον πέτυχε και αυτόν τον στόχο, όμως έσβησε ξαφνικά και αναπάντεχα στις 25 Οκτωβρίου του 2021...

Σήμερα, η μεγαλύτερη κόρη της από τον πρώτο της γάμο, η Αιμιλία και τα δύο μικρότερα παιδιά της τα οποία απέκτησε με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη, ο Γιώργος και η Κατερίνα, χρειάστηκε να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και ο αβάσταχτος πόνος τους ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπά τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Φώφη Γεννηματά: Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία αντίο των επωνύμων στην πολιτικό (Photos)

Φώφη Γεννηματά: Η πολιτική σταδιοδρομία, οι μεγάλες αδυναμίες της και η μάχη με τον καρκίνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved