Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί ο σύζυγος της – Η αποκάλυψη πίσω από τη φωτό με το ζεϊμπέκικο
G-Politics

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί ο σύζυγος της – Η αποκάλυψη πίσω από τη φωτό με το ζεϊμπέκικο

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τσούνης με το μήνυμα και τη φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά που ανέβασε ανήμερα της ονομαστική της εορτής.

Σαν σήμερα η Φώφη Γεννηματά θα γιόρταζε την ονομαστική της εορτή.

Ο σύζυγός της, ο άνδρας που στάθηκε βράχος δίπλα της και τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε μάχη της, προσωπική ή πολιτική, σε κάθε της απόφαση, ο Ανδρέας Τσούνης συγκινεί με την ανάρτησή του στο facebook.

«Σαν σήμερα, όπως στη φωτογραφία του 2003, γιορτάζαμε τη γιορτή της Φώφης. Με ευχάριστα τραγούδια, παρέα και μουσική. Τώρα τα μόνα λόγια που μου έρχονται στο νου είναι οι στίχοι του Γκάτσου:
Κοιμήσου Περσεφόνη
στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι
ποτέ μην ξαναβγείς» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ανδρέας Τσούνης.

Η φωτογραφία που ανέβασε είναι από το μακρινό 2003 όταν η Φώφη Γεννηματά γιόρταζε στο σπίτι της με φίλους και ένα ζεϊμπέκικο!

Δες τη gallery

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή.

Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», είχε αποκαλύψει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της μιλώντας για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved