«Ο Καραμανλής δεν κάνει βήμα χωρίς τον ψυχολόγο του»
G-Politics

«Ο Καραμανλής δεν κάνει βήμα χωρίς τον ψυχολόγο του»

Πρωτοχρονιάτικη καμπάνα χτύπησε για τον πρώην πρωθυπουργό Κάστα Καραμανλή έπειτα και από τη δημοσιοποίηση ενημερωτικών δελτίων που απέστελλε «πληροφοριοδότης» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα του Κυριακάτικου Πρώτου Θέματος.


Γυναίκα δημοσιογράφος που άνηκε στον μικρό πυρήνα είχε γίνει η σκιά του πρώην πρωθυπουργού, κατέγραφε κάθε του κίνηση ενημερώνοντας τον άλλοτε κραταιό άντρα της Siemens ότι οι πληροφορίες αφορούν σε μαγνητοφωνημένες αποκλειστικές πληροφορίες.

«Ο Καραμανλής δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβουλή του ψυχολόγου του (…) ο έρωτας του για τα οινοπνευματώδη… Η ψυχική του υγεία είναι κλονισμένη και οι βουλιμικές περίοδοι με αδυναμία στη σοκολάτα…», είναι μερικά από τα e-mails που απέστειλε ο «κοριός» στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αικατερίνης Τσάκαλου, γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου και που βρίσκονται στα χέρια της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

Αναλυτικά, οι αναφορές που αποκαλύπτουν τη «γαλάζια» διακυβέρνηση:

*«Ο Κ. Καραμανλής, που δεν εμπιστεύεται κανένα συνεργάτη του πλην του ‘πατέρα’ Μολυβιάτη και του Θ. Ρουσόπουλου, για να αποφύγει τις ευθύνες έχει εναποθέσει τα πρωθυπουργικά καθήκοντα στον τελευταίο, ενώ όπως βεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του: «δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβολή του ψυχολόγου του».

*«… το μεγαλύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι η απειλή ένταξης του πρωθυπουργού στην επικίνδυνη συντροφιά των ατόμων που αναζητούν καταφύγιο στο αλκοόλ…(…)Ο τελευταίος αυτός «έρωτας» του Καραμανλή για τα οινοπνευματώδη έχει προβληματίσει σε απίστευτο βαθμό τους δικούς του ανθρώπους. Απόδειξη του γεγονότος αποτελεί ο καβγάς που είχαν στήσει συνεργάτες του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη ο οποίος σύστηνε σε τρεις συνεργάτες του Καραμανλή σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο ‘είστε υπεύθυνοι για την επικίνδυνα αρνητική εικόνα του πρωθυπουργού όπως τον αφήνετε να διασύρετε σαν οποιοσδήποτε αλκοολικός!».

*« Ασθενεί και εξοργίζεται ο πρωθυπουργός. Η ψυχική του υγεία είναι κλονισμένη, έπαθε γρίπη και είναι εξοργισμένος με τον Μαγγίνα και τον Αλογοσκούφη τους οποίους αποφάσισε να αντικαταστήσει… (…) Η κατάσταση αυτής της… ευαισθησίας προϋπήρχε, αλλά τώρα επιδεινώθηκε σε άσχημο βαθμό. Εκδηλώνεται με βουλιμικές περιόδους και αδυναμία σε σοκολάτες…»

*«’Παραιτούμαι πλέον από την προσπάθεια να κάνω κάτι γι΄αυτόν τον τόπο. Πίστευα ότι θα μπορούσα κάτι να καταφέρω αλλά έπεσα έξω. Ας τελειώνω καλύτερα μια ώρα αργότερα’. Με τα λόγια αυτά μαγνητοφωνημένα ο πρωθυπουργός εξέπληξε στενό συνεργάτη του…»

«Κρίση λιποθυμίας είχε σήμερα ο Καραμανλής μια περίπου ώρα πριν τη συνάντηση που είχε με τον Γ. Αλογοσκούφη. Έτρεξαν οι γιατροί στο γραφείο του και συμπέραναν ‘πνευματική υπερκόπωση’ και ‘κυρίως έντονο στρες’».

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politikh/story/o-karamanlhs-den-kanei-bhma-chwris-ton-psychologo-toy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved