Πλήθος κόσμου έξω από το παλάτι μετά την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ!
G-Politics

Πλήθος κόσμου έξω από το παλάτι μετά την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ!

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ (8/9) που βύθισε στο απόλυτο πένθος τη βασιλική οικογένεια αλλά και τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να εκφράσει τη θλίψη του για τη δυσάρεστη είδηση.

Δείτε παρακάτω live τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε περάσει πριν από λίγο καιρό κορονοϊό και όπως είχε γίνει γνωστό, από τότε ξεκίνησαν τα σοβαρά προβλήματα με την υγεία της και δεν κατάφερε να επανακάμψει.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, οι θεράποντες γιατροί της ενημέρωσαν τους οικείους της πως η κατάσταση της υγείας της είχε σημειώσει επιδείνωση και ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ώστε να βρεθούν κοντά της για το στερνό αντίο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Camilla βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στη Σκωτία και μάλιστα μένουν πολύ κοντά στα ανάκτορα του Balmoral, εκεί όπου βρίσκεται κλινήρης η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας William βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι στο Windsor όμως μετά την επιδείνωση της κατάστασης της γιαγιάς του, αποφάσισε να φύγει και εκείνος για τα ανάκτορα του Balmoral ώστε να βρίσκεται κοντά της. Ο πρίγκιπας Andrew, η πριγκίπισσα Anne και ο πρίγκιπας Edward επίσης ταξίδεψαν για να συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν εκείνη φύγει για το μεγάλο ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved