Οι επώνυμοι που κατεβαίνουν στις εκλογές - Γεμάτα με celebrities τα ψηφοδέλτια!
G-Politics

Οι επώνυμοι που κατεβαίνουν στις εκλογές - Γεμάτα με celebrities τα ψηφοδέλτια!

Εκλογές 2023: Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά πολύ περισσότεροι άνθρωποι από τον χώρο της showbiz θα κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ανάμεσα στα ονόματα που θα δούμε να φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια είναι αυτά του Παύλου Ορκόπουλου, του Σπύρου Μπιμπίλα, του συζύγου της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλη Σερίφη και άλλα.

Πιο αναλυτικά λοιπόν, με τη Νέα Δημοκρατία, θα δούμε τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αλλά και τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη.

Ξανά υποψήφια φυσικά θα είναι η Νόνη Δούνια η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ήδη βουλευτής Α’ Πειραιώς.

NONI.jpg

Η Νόνη Δούνια στη Βουλή.

Με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα δούμε και τον Μιθριδάτη που το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

mithridatis.JPG

Ο Μιθριδάτης ποζάρει με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με το ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται το όραμα για μια κοινωνία, όπως τη φαντάζομαι. Σέβομαι την πολιτική θέση του καθενός και δεν αντιλαμβάνομαι κανένα ως αντίπαλο», είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αρκετοί έμαθαν από εκεί ότι θα τον δούμε στα ψηφοδέλτια.

MARIOS-ATHANASIOU-600x420.jpg

Υποψήφιος στις εκλογές ο Μάριος Αθανασίου.

Η δημοσιογράφος και σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε τόσο άδικα και τόσο γρήγορα από τη ζωή, Δώρα Τσαμπάζη, θα είναι επίσης υποψήφια με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με το Κ.Κ.Ε τώρα θα δούμε στον Διονύση Τσακνή, τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τον Θανάση Κατερινόπουλο. Επιπλέον, θα δούμε υποψήφια τη Λίλα Καφαντάρη στην Κορινθία και τον Παύλο Ορκόπουλο στον Νότιο τομέα Αθηνών.

lila.jpg

Στα ψηφοδέλτια και η Λίλα Καφαντάρη.

«Εγώ θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα, ήμουν και στις προηγούμενες εκλογές, απλά δεν βγήκαμε στις προηγούμενες εκλογές», δήλωσε πρόσφατα ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας την απόφασή του.

psarantonis.jpg

Ο Ψαραντώνης, κατά κόσμον Αντώνης Ξυλούρης.

Υποψήφιος στις εθνικές εκλογές 2023 θα είναι και ο Αντώνης Ξυλούρης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Ψαραντώνης», στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜεΡΑ25.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε από τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου Κρήτης, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved