Εκλογές 2023-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι ευχές από τη μητέρα του Μαρέβα & η ψήφος με τον πατέρα του
G-Politics

Εκλογές 2023-Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι ευχές από τη μητέρα του Μαρέβα & η ψήφος με τον πατέρα του

Γιορτάζει σήμερα ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος δέχτηκε από νωρίς τις δημόσιες ευχές της μητέρας του Μαρέβα

Ο νεαρός φοιτητής και καμάρι των γονιών του σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, βρίσκεται και στο πλευρό του πατέρα του που δίνει τη δική του μάχη για τη νίκη στις εκλογές.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για την ονομαστική του γιορτή, ανεβάζοντας στα social media μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιά.

mitsotakis_copy_10.jpg

«Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε μου. Να σε χαιρόμαστε. Να έχεις πάντα υγεία, αγάπη και να παραμείνεις τόσο μοναδικός. Σ' αγαπώ...» έγραψε η περήφανη μαμά Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λίγο αργότερα σήμερα το πρωί εμφανίστηκε με τον πατέρα του και τη μικρότερη αδελφή του στο έβδομο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Μάλιστα πέρασε αρκετά λεπτά μέσα στο παραβάν, κάτι που σχολίασε με χιούμορ ο πατέρας του λέγοντας πως ελπίζει να ψάχνει πού θα ρίξει τους σταυρούς και όχι το κόμμα που θα ψηφίσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved