Exit Poll 2023: Η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ - Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή
G-Politics

Exit Poll 2023: Η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ - Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Exit Poll 2023: Οι κάλπες έκλεισαν και τα αποτελέσματα των ερευνών κοινής γνώμης έξω από τα εκλογικά τμήματα δείχνουν την τάση που επικράτησε στις Εκλογές 2023.

Το κοινό Exit Poll των καναλιών, το οποίο δημοσιεύτηκε αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες στις Εκλογές 2023 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατάι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 19:00 της Κυριακής (21/5) ανακοινώθηκαν οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά που θα πάρουν τα κόμματα με βάση τα Exit Poll 2023 που διενεργήθηκαν έξω από τα εκλογικά τμήματα από ALPHA (ALCO), ANT1 (MARC), Open (MRB), STAR (GPO), ΣΚΑΪ (Pulse), MEGA (Metron Analysis), Action 24 (RASS) και ΕΡΤ (Κάπα Research).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Exit Polls, φαίνεται πως η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε σε διψήφιο ποσοστό ενώ το ΚΚΕ αύξησε τις δυνάμεις του. Η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25 δείχνουν να εξασφαλίζουν είσοδο στη Βουλή χωρίς προβλήματα, ενώ «μάχη» για την είσοδό της δίνει η Πλεύση Ελευθερίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved